Carmen Harra, previziuni pentru Jador: „Îi sfătuiesc familia să-mi dea un semn”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 30 iul 2023, 22:34

Legătura dintre Carmen Harra și Jador

Sursa: Instagram

Prezicătoarea Carmen Harra face dezvăluiri despre problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat artistul în perioada recentă. Carmen Harra a primit un semn important în timp ce încerca să afle detalii despre viitorul lui Jador.

Jador este un cântăreț de manele cunoscut în țara noastră și foarte apreciat în rândul publicului larg.

Citește și: „E jale” Jador s-a arătat revoltat în urma unei mărturisiri surprinzătoare din partea surorii sale mai mici

Ce legătură spirituală este între Carmen Harra și Jador

Clarvăzătoarea vrea să îi vină în ajutor manelistului în legătură cu starea lui de sănătate, așa că a solicitat ca familia lui să o contacteze, pentru a sta de vorbă despre ce măsuri ar trebui să ia Jador pentru a se

vindeca.

De asemenea, ea dezvăluie că este conectată cu Jador, din punct de vedere spiritual, prin data de naștere. Acesta s-ar fi născut exact la 40 de ani după ea, în aceeași zi, mai exact pe 25 martie. Conform spuselor ei, Carmen Harra a descoperit acest aspect în timp ce încerca să-i vizualizeze viitorul cântărețului.

„Eu, când mi-ai dat data nașterii am zis: ce coincidență că nimic nu e întâmplător.

Eu sunt născută în 25 martie 1955, el este născut în 25 martie 1995. S-a născut cu 40 de ani după mine, exact în aceeași zi, exact în aceeași lună. Noi suntem foarte puternici, acesta nu este un suflet de om să moară oricum, pentru mulți ani în viitor.

Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie.

Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun, despre ce se întâmplă cu el. Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații’’, a relatat Carmen Harra, conform Wowbiz.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Jador se teme de ce este mai rău: „Nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu”. Artistul urmează să lanseze ultimele sale melodii

Carmen Harra prezice că Jador ar urma să se căsătorească

În privința problemelor de sănătate ale manelistului, acesta va reuși să treacă peste ele, conform previziunilor lui Carmen Harra. Trecând peste acestea, prezicătoarea vede și o nuntă în viitorul lui Jador.

Ea relevă că artistul se simte pregătit să facă acest pas și că s-ar putea să se însoare spre sfârșitul lui 2023.

„Până în martie 2024, el are șansa să cunoască alți oameni interesanți. Pe mine nu m-ar surprinde dacă în viața lui ar apărea cineva brusc sau dacă el cu această fată face o decizie majoră pe parcursul acestui an, în special în toamnă, spre finalul anului.

Pe mine nu m-ar surprinde dacă el s-ar căsători cu această fată sau dacă s-ar muta împreună. Și-ar lega destinele, pentru că momentul de a o face este foarte favorabil pentru el”, a mai declarat Carmen Harra.

Citește și: „Aleasa mea”. Jador, declarație surprinzătoare de dragoste pentru iubita lui! Cântărețul este în culmea fericirii

Artistul este, deja, într-o relație. După o perioadă în care se plângea că nu are noroc în dragoste, el a întâlnit-o pe Alexandra Dobia, care, după câte se pare, a reușit să-i cucerească inima lui Jador. Manelistul îi arată în fiecare zi cât de îndrăgostit este de ea, făcându-i declarații de dragoste. Însă, cu toate acestea, ei au o relație la distanță, deoarece ea locuiește în Spania, iar Jador este în România.