Carmen Harra, previziuni sumbre pentru anul 2023: "Din nefericire urmează ani de încercare"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 26 sep 2023, 00:45

Carmen Harra

Sursa: Facebook Carmen Harra

Carmen Harra a făcut noi previziuni pentru anul 2023. Clarvăzătoarea a spus care sunt cuplurile care vor divorța.

Carmen Harra susține că în anul 2023 va fi presărat cu divorțuri atât în showbiz-ul românesc, cât și în cel internațional. Clarvăzătoarea a menționat că va fi un an mult mai bun, un an inteligent, magic, care ne aduce foarte multe surprize.

Citește și: Carmen Harra şi-a luat pistol după ce vila din America i-a fost spartă și incendiată: "Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma"

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru anul 2023

„Divorțuri sunt întotdeauna, din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț. Se schimbă partenerii mult mai ușor acum. Ar trebui să rămânem așa cum am trăit odată să avem un singur partener și atunci am evita divorțurile.  Da, din nefericire urmează ani de încercare, totul constă în atitudine, în cum răspunzi vieții și cum te înmagazinezi ca să poți trece peste toate încercările pe care fiecare an ni-l aduce.

Hai să ne imaginăm un an superb, anul lui Dumnezeu, este un an mult mai bun, un an inteligent, magic, care ne aduce foarte multe surprize”
, a spus Carmen Harra la  Antena Stars.

Citește și: Cum a reușit Carmen Harra să prezică moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Am spus că în 2022 Regina Angliei va muri”

De asemenea, Carmen Harra a vorbit despre criza economică, care se va agrava și mai tareîn 20023. Acest lucru va duce la revolta populației care va ajunge să iasă în stradă de supărare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală. Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material.

Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte.

Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”,   a adăugat Carmen Harra.

Citește și: Carmen Harra, o nouă previziune îngrijorătoare: Ce pericol apare în luna noiembrie 2022

Chiar dacă vor avea loc tensiuni, România va răzbate și va renaște, reușind să ajungă pe linia de plutire.

„Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare. Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște”,  a mărturisit clarvăzătoarea.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.