Carmen Harra, previziuni surprinzătoare despre viața amoroasă a Oanei Roman și a lui Marius Elisei: „Apare și în viața ei cineva”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 10 ian 2024, 16:05

Carmen Harra, previziuni surprinzătoare despre viața amoroasă a Oanei Roman și a lui Marius Elisei: „Apare și în viața ei cineva”

Sursa: colaj

În ultimele zile, atenția publicului a fost captată de Carmen Harra, faimoasa clarvăzătoare și consilier spiritual, care a făcut previziuni uimitoare despre viața amoroasă a celebrei Oana Roman și a fostului său soț, Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, după o relație de lungă durată. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Isabela.

De când au pus capăt relației, cei doi au parcurs un drum plin de încercări, iar acum, cu noile previziuni ale clarvăzătoarei, intrigile continuă să țină publicul în suspans.

Marius Elisei va mai avea un copil

După despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei și-a refăcut viața alături de o frumoasă brunetă.

Previziunile clarvăzătoarei aduc în discuție posibilitatea unei noi adiții în familia fostului cuplu, lăsând loc pentru speculații și anticipări, deoarece copilașul ar putea apărea dintr-o altă relație a bărbatului. 

„Cel care a vrut să tragă de căsătoria asta este mai mult el, chiar dacă lucrurile par altfel. Divorțul e generat de ea. Ei au o relație complimentară, iar cel care vrea pace este el. Pe Marius îl văd într-o altă relație și având un alt copil în viitorul apropiat,” a

transmis Carmen Harra.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Oana Roman dezminte acuzațiile aduse de Marius Elisei: „Cum să spui ca am ascuns sarcina 4 luni???” Când a rămas, de fapt, însărcinată fiica lui Petre Roman

Un bărbat misterios va apărea în viața Oanei Roman

Carmen Harra nu a omis să aducă în discuție și viitorul Oanei Roman. Se pare că viața acesteia va fi marcată de apariția unui politician în peisajul său sentimental.

Pentru ea puțin mai greu, dar apare și în viața ei cineva. S-ar putea să fie un om din politică, se va întâmpla în următoarele 8 luni sau un an. Comunicarea a lipsit între ei”, a

precizat Carmen Harra, la „Online Story”. 

Dezvăluind această previziune, Carmen Harra a stârnit curiozitatea publicului, deschizându-le ușa speculațiilor despre cine ar putea fi acest misterios personaj politic care va intra în viața celebrei vedete.

Citește și: „Nu văd șanse între Deea Maxer și Robert” Numerologul Carmen Harra, dezvăluiri bombă despre relațiile vedetelor din România. Ce s-a întâmplat între Oana Roman și Marius Elisei

Previziunile Carmen Harra aduc un nou nivel de intrigă și anticipare în viața mediatică a Oanei Roman   și a lui Marius Elisei. Publicul rămâne cu respirația întretăiată, așteptând să vadă cât de aproape vor fi aceste previziuni de realitate și cum vor evolua lucrurile în viața celor doi protagoniști.