Carmen Harra, previziuni tulburătoare despre Kate Middleton, după ce a dezvăluit că are cancer: „Codul ei de viaţă nu o ajută foarte mult. Lovitura este dramatică”

Autor: Diana Ghita

Ce premoniții are Carmen Harra pentru Kate Middleton

Sursa: Facebook Carmen Harra; Profimedia

Recent, Carmen Harra a făcut previziuni despre starea de sănătate a lui Kate Middleton, care, vineri, 22 martie, a dezvăluit că are cancer, prin intermediul unui videoclip distribuit în mediul online.

Carmen Harra nu a vorbit numai despre boala nemiloasă cu care se confruntă Kate Middleton, ci și despre căsnicia ei cu Prințul William. Clarvăzătoarea a explicat că, pe lângă vestea teribilă a cancerului, cei doi au întâmpinat și alte dificultăți în relație.

Ce previziuni face Carmen Harra despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Referitor la boala cu care se confruntă femeia, Carmen Harra nu poate vedea, exact, cum va evolua situația ei, întrucât unele elemente numerologice nu îi favorizează viitorul.

Însă, cu toate acestea, clarvăzătoarea simte că soția Prințului William are un suflet, ceea ce speră că o va ajuta să depășească această etapă grea.

„Codul ei de viaţă nu o ajută foarte mult, dar există posibilitatea să treacă peste această încercare. Îi doresc din inimă să fie bine. A făcut o intervenţie chirurgicală majoră, nu avem coordonatele problemei, dar este un suflet bun”,  a

explicat Carmen, conform wowbiz.ro.

Citește și: Carmen Harra, predicții sumbre pentru România în 2024! „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

Kate Middleton a dobândit această calitate în familia din care se trage, întrucât, până să-l cunoască pe William, aceasta a fost o fată modestă. Însă, în ciuda statutului ei, ea i-a fost predestinată de la bun început Prințului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Ea s-a născut o fată simplă, dar s-a născut să ajungă aici.

Ea şi William s-au mai întâlnit într-o altă viață”,  a mai spus clarvăzătoarea.

Carmen Harra dezvăluie aspecte neștiute despre Kate Middleton și Prințul William

Deși Carmen Harra îi vede pe cei doi ca fiind suflete pereche, la un moment dat, în relația Prinților de Wales s-a produs o fisură. Însă acest lucru nu va reuși să îi despartă, deoarece au aceeași cifră a destinului, ceea ce întărește foarte mult legătura dintre ei.

Ba mai mult, clarvăzătoarea simte că drumurile lui William și Kate sunt unite de o Karma foarte puternică.

„În momentul în care între doi oameni a apărut o ruptură, o trădare, e tot un fel de divorţ. Foarte greu se reconstruieşte relaţia. Oamenii cu funcţii importante nu renunţă aşa uşor, dacă ar fi fost oameni de rând, Kate şi William ar fi divorţat. La ei e mai greu, dar iată că un divorţ nu poate însemna doar o hârtie la notar.

Lovitura luată de Kate este dramatică!

Citește și: În ce constă tratamentul pe care îl urmează Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Medicii vorbesc și despre efectele adverse pe care Prințesa de Wales le resimte

Cancerul ei, în intuiţia mea, este destul de progresiv! Îi doresc să se recupereze pentru că are trei copii, a intrat într-o familie grea. Ea are o legătură karmică cu William, ei doi nu întâmplător s-au cunoscut, au cifra 2 în destin”,  a mai prezis Carmen Harra, conform sursei citate.