Carmen Harra, sfat pentru Anamaria Prodan în plin scandal cu Laurențiu Reghecampf: ”Cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru!”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 23 nov 2022, 05:30

Carmen Harra, sfat pentru Anamaria Prodan în plin scandal cu Laurențiu Reghecampf

Sursa: Canva

Carmen Harra intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi se află în plin proces de divorț. Ce o sfătuiește clarvăzătoarea pe impresară?

Carmen Harra a reacționat după ce Laurențiu Reghecampf a adus mai multe acuzații la adresa soției sale în cadrul unui podcast. Celebra clarvăzătoare are un sfat pentru Anamaria Prodan.

Ce sfat are Carmen Harra pentru Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, i-a transmis Anamariei Prodan, în cadrul unui podcast, să renunțe la război și să-și vadă de viață.

”Mi se pare foarte urât pentru ea ce face. Se vede ca o ţaţă care trage de ceva, se chinuie să tragă ceva şi nu reuşeşte. Poate își găsește și ea pe cineva și se potolește. Aș fi cel mai fericit om din lume! Sunt fericit, tot ce fac e pentru mine, vreau ca şi Ana să facă la fel”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Celebra clarvăzătoare, Carmen Harra, o sfătuiește pe Anamaria să facă pace cu trecutul.

”Te înşală bărbatul? Te duci la psiholog? Nu mă duc la psiholog, îl înjur că e mai ieftin! Eu ce îi recomand Anamariei Prodan şi cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru: dacă ai trăit cu un om atât de imoral, atât de mincinos, atât de nenorocit, atât de hoţ şi atât de bandit, nici nu merită atenţia ei! Nu merită să mai spună un cuvânt despre el.

Să uite, să ierte!”, a spus Carmen Harra.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf regretă că nu a divorțat mai devreme de Anamaria Prodan! Cu ce l-a rănit impresara pe antrenor: „Da, am suferit din dragoste. Rău de tot”

Carmen Harra o îndeamnă pe Anamaria Prodan, în ciuda acțiunilor soțului ei, să le spună copiilor că trebuie să-și iubească tatăl.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Viaţa merge înainte, să se gândească doar la ea, să construiască doar emoţii pozitive, să le spună copiilor că în pofida acţiunilor tatălui lor, trebuie să îşi iubească tatăl, pentru că este tatăl lor, aşa mic, pătrat şi nenorocit, dar trebuie să ne iubim părinţii aşa cum sunt.

Doar aşa îi ajutăm ca în viaţă să nu sufere traumele din urma acţiunilor părinţilor. Aici e vorba de foarte multă înţelepciune”, a mai declarat Carmen Harra la un post tv.

Citeste si: Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție. Sexy impresara a ajuns de urgență la poliție: "Primesc telefoane de ameninţare, că ne omoară în casă"

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.