Carmen Negoita vine la "Bravo, ai stil! Celebrities" cu o vasta experienta in domeniul fashion si beauty fiind unul dintre cei mai apreciati bloggeri din Romania si nu numai.

Carmen Negoita este unul dintre cei mai vanati bloggeri de fashion, travel si beauty din Romania la Saptamanile Modei de la Milano, Paris sau Londra, avand numeroase aparitii in reviste de specialitate precum Elle sau Vogue din diferite tari. Stilul sau a fost remarcat si apreciat intotdeauna peste hotare de unde Carmen a venit mereu cu noi influente in fashion.

CV Carmen Negoita. Cu ce se ocupa inainte de "Bravo, ai stil! Celebrities"

Carmen Negoita este una dintre celebritatile veterane in ce priveste blogging-ul de fashio si beauty. Carmen chiar vorbea intr-un interviu pe care l-a acurdat in urma cu ceva timp ca este o femeie absolut normala care si-a crescut doi copii care are nu doar calitati, ci si defecte, care are un corp cu imperfectiuni, iar toate acestea o fac mandra de cine este ea astazi. "Îmi iubesc corpul. Am aproape 40 de ani, am crescut 2 copii, am vergeturi și toate cele. Am fost în cele mai frumoase locuri, am avut parte de experiențe minunate și care m-au făcut să mă simt o femeie frumoasă. Vreau să îmi arăt recunoștința făcând sport și având un stil de viață sănătos.”

Citeste si: Cine este noul iubit politician al lui Carmen Negoita. Bloggerita de fashion a facut ravagii pe plaja cu noul barbat din viata ei

 Astfel, Carmen Negoita a ajuns repede unul dintre cei mai buni influenceri din industrie si un reper pentru tinerele care vor sa invete despre fashion sau beauty, bloggerita dandu-le sfaturi prin intermediul relelelor de socializare, atat Instagram sau Facebook.

Date biografice Carmen Negoita

Vasta:40 ani

Inaltime:

Greutate:

Carmen Negoita a acceptat provocarea de a participa la "Bravo, ai stil! Celebrities din dorinta de a.....

 

Galerie FOTO. Ce posteaza Carmen Negoita pe Instagram

Carmen Negoita are pe Instagram peste 90 de mii de urmaritori pe care ii tine la curent cu activitatile ei din domeniul fashion, beauty si travel. Influencer-ul se pozeaza in outfituri extravagante sau street style si le da tips-uri celor care iubesc stilul ei si modul de viata. Carmen posteaza imagini si clipuri video din calatorii costisitoare unde luxul este la el acasa si peisajele extrem de ofertante pentru poze cu adevarat reusite pe care bloggerita stie sa le exploateze din plin.