Carmen Negoiță, declarații uluitoare după despărțirea de politicianul Cătălin Boboc! „Am fost la psiholog!” Vedeta a dezvăluit detalii neștiute din culisele separării!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 12 oct 2022, 00:50

Carmen Negoiță a acordat primul interviu după despărțirea de Cătălin Boboc! Iată ce destăinuiri a făcut vedeta despre acest subiect sensibil. 

Relația dintre Carmen Negoiță și politicianul Cătălin Boboc a evoluat destul de rapid, deoarece s-a lăsat cu inel, cu vacanțe frumoase și romantice și chiar cu mutare împreună. Însă atunci când ai o experiență de viață vastă, ai fost căsătorită și mai ai și copiii nu poți trece ușor sau nu treci deloc peste comportamentul neadecvat al partenerului, deși există sentimente pe care Carmen încă le are pentru Cătălin Boboc și pe care nu le poate șterge într-un timp atât de scurt. 

Carmen Negoiță, declarații în exclusivitate după despărțirea de politicianul Cătălin Boboc! „Am fost la psiholog!” 

De curând, Carmen Negoiță a acordat un interviu în exclusivitate în cadrul emisiunii Teo Show, în care a răspuns cu sinceritate tuturor întrebărilor lansate de reporterul Alex Dobreanu, în legătură cu acest subiect delicat din viața ei. 

Singură, dar cu zâmbetul pe buze, Carmen Negoiță a hotărât să vorbească despre despărțirea de politicianul Cătălin Boboc.

Cei doi au fost împreună mai bine de un an, s-au mutat sub același acoperiș după doar două luni de relație, iar în toamna anului trecut bărbatul a cerut-o în căsătorie, însă după vacanță pe care au petrecut-o în vara pe Coasta de Azur, cei doi s-au despărțit.

„Problema noastră este că avem foarte multe lucruri similare! Amândoi suntem două pietre țări! Eu sunt Fecioara cu ascendent în Scorpion, el e Taur cu ascendent în Fecioara! Noi trebuie să învățăm să comunicăm, asta e cea mai mare problema!”,

a spus Carmen Negoiță. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În prezent, Carmen are puterea de a face haz de necaz, însă imediat după despărțirea de Cătălin, bloggerița a cerut ajutor și specialistului.

Aceasta nu s-a sfiit să dezvăluie că a mers la psiholog, pentru a încerca sa descopere care sunt lucrurile pe care le greșește. 

„M-am dus la psiholog! Am vrut să mă descopăr pe mine! Să înțeleg de unde vine și cum pot să corectez acel lucru! Eu sunt vinovatul!(...) Când ne-am mutat împreună i-am așezat hainele în stilul meu specific, după care a venit acasă și mi le-a desfăcut pe toate! Pentru că stilul meu de împachetat face două dungi iar al lui face doar una! Cam asta este situația!”,

a mai adăugat Carmen Negoiță. 

Citeste si: Carmen Negoiță, pusă la zid de Raluca Bădulescu: „Nu ai curaj să spui în față ce spui la testimoniale!” Ce s-a întâmplat după conflictul dintre Carmen Negoiță și Viviana Sposub?

Citeste si: Carmen Negoiță, apariție de zile mari pe Instagram! Cum arată concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities în costum de baie