Carmen Negoita izbucneste in lacrimi! "Toata lumea m-a luat la suturi" Juratii sunt mai aprigi ca niciodata!

Autor: Ana Filip
carmen negoita Foto(7)

Carmen Negoita, in lacrimi, in platoul Bravo, ai stil! Celebrities!

Sursa: Captură KANAL D

Competitia Bravo, ai stil! Celebrities devine din ce in ce mai dura! Cele noua concurente se intrec pe zi ce trece in tinute inedite! Ce verdicte vor da cei trei jurati?

Cea de-a treia saptamana a competitiei Bravo, ai stil! Celebrities continua cu multe emotii si momente dificile pentru unele concurente, care din dorinta acuta de a fi demonstra ca pot fi din ce in ce mai bune ajung sa clacheze emotional. Asa se va intampla si cu Carmen Negoita, care va izbucni in lacrimi in editia de astazi, dand vina pe starea de oboseala acumulata si mare incarcatura emotionala din ultima perioada.


Astfel, cea de-a doua editie a acestei saptamani va fi marcata atat de momente amuzante, precum cel pregatit de Nicoleta care ii va provoca pe jurati la un dans neobisnuit, cat si de momente triste precum cel al carei protagoniste va fi Carmen Negoita, care pare ca va claca emotional, din cauza oboselii fizice.

Juratii sunt din ce in ce mai aprigi! "O eliminare de trei persoane cred ca v-ar anima un pic!"

Dupa ce Maurice Munteanu o va pune la punct pe Nicoleta Nuca, dupa demonstratia de dans facuta in platoul Bravo, ai stil! Celebrities, spunandu-i verde in fata faptul ca mircarile dansului ei sunt antifeministe, Raluca Badulescu se declara total nemultumita de tinutele pregatite de unele concurente de la care avea asteptari mai mari. Mai mult decat atat, aceasta lanseaza un avertisment dur asupra tuturor celor noua concurente, subliniind faptul ca o posibila eliminare a trei dintre ele le-ar putea anima putin.

Carmen Negoita izbucneste in lacrimi! "Toata lumea m-a luat la suturi"

In timpul defilarilor Carmen Negoita va izbucni la un moment dat in lacrimi, marturisind initial ca starea sa are drept motiv oboseala acumulata de pana acum in cadrul competitiei. Insa ulterior concurenta va recunoaste in culise faptul ca toata lumea i-a reprosat cate ceva si tocmai de aceea a cedat si a simtit nevoia sa se descarce.

"Eu nu clachez usor! Oboseala si-a spus cuvantul!(...) Toata lumea m-a luat la suturi", spune Carmen Negoita in culise.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Otniela este de parere ca aceasta n-a urmarit decat o oarecare manipulare a publicului pentru a castiga mai multe voturi pretioase in vederea evolutiei sale in competitie cat mai mult timp.

"Cred ca aceasta manipulare era cumva adresata publicului!", spune Otniela.

Citeste si: Situatie fara precedent! Concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities", revoltate in culise! Carmen Negoita rabufneste! Iata cum au reactionat juratii!

Citeste si: Carmen Negoita, reactie neasteptata la Bravo, ai stil! 2021: "Nu mi se pare corect sa fiu eu cea care propune..."