Carmen Negoita, mesaj usturator dupa eliminarea de la Bravo, ai stil! 2021: Sunt foarte multumita de mine. Chiar nu cred ca era...

Autor: Alice Popescu

Carmen Negoita, reactie dura dupa eliminarea de la Bravo, ai stil! 2021

Carmen Negoita a fost eliminata in Gala Sport Couture, fiind cea de-a doua concurenta care paraseste competitia Bravo, ai stil! 2021.

Carmen Negoita, unul din cei mai buni fashion influenceri din Romania, a fost eliminata in Gala "Sport Couture" din aceasta saptamana. Se pare ca de ceva vreme, Carmen Negoita isi dorea sa fie eliminata din competitia Bravo, ai stil! 2021 si chiar le-a spus colegelor de breasla sa o nominalizeze in numar cat mai mare. Cu toate acestea, in momentul cand Victor Slav a anuntat faptul ca ea este cea care paraseste competitia, Carmen Negoita nu s-a putut abtine si a izbucnit in lacrimi. 

Bravo, ai stil! 2021. Carmen Negoita, prima reactie dupa eliminarea de la Bravo, ai stil! 2021

Carmen Negoita, Sensy si Ioana Filimon au fost cele trei concurente ajunse in pragul eliminarii la Bravo, ai stil! 2021, insa cea care a strans cele mai putine voturi a fost nimeni alta decat Carmen Negoita. Pe primul loc s-a clasat Ruxi cu un procentaj de 34% si pe locul doi imediat, Madalina Pamfile care a obtinut 17, 6% detronand-o pe Sensy: "Multumesc, sunt bine, m-am si certat, mi-am luat si hate, e normal", a

spus Ruxi.

"Concurenta care paraseste competitia Bravo, ai stil! sezonul 7 este Carmen Negoita", a anuntat Victor Slav." Nu am apucat sa petrecem mult timp impreuna, dar stiu ca esti o tipa misto, cool care a venit sa se reinveteze, sa incerce altceva, asa cred eu, sa isi iasa din zona ei de comfort", a mai adaugat Victor Slav.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bravo, ai stil! 2021. Carmen Negoita, mesaj dur pe Instagram dupa ce a parasit Bravo, ai stil! 2021

Toate aceste cuvinte au emotionat-o teribil pe Carmen si a inceput sa planga in hohote. La cateva ore dupa dupa eliminare, Carmen a reusit sa posteze si primul mesaj pe Instagram dupa ce a parasit competitia Bravo, ai stil! 2021." Sunt împăcată cu faptul că am ieșit din competiție, chiar dacă nu am putut spune multe în acele momente. Sunt foarte mulțumită pentru că am părăsit competiția.

Chiar nu cred că era de mine. Nu mă regăseam în această competiție, pentru că eu m-am dus acolo în special pentru ținute.”