Carmen Negoiță, pusă la zid de Raluca Bădulescu: „Nu ai curaj să spui în față ce spui la testimoniale!” Ce s-a întâmplat după conflictul dintre Carmen Negoiță și Viviana Sposub?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 aug 2022, 04:50

Raluca Bădulescu a criticat-o dur pe Carmen Negoiță 

Sursa: Captură KANAL D

Momentele tensionate nu lipsesc de la Bravo, ai stil! Celebrities, iar micile înțepături între concurente sunt deja la ordinea zilei. De ce a fost criticată Carmen Negoiță de Raluca Bădulescu? Concurenta a fost pusă la zid!

Bravo, ai stil! Celebrities este o competiție despre stil, dar și despre asumare, iar momentele în care concurentele nu își susțin punctul de vedere nu sunt deloc pe placul juraților. Deși a avut o ținută foarte bună, Carmen Negoiță a fost pusă la zid de Raluca Bădulescu și asta din cauza comportamentului pe care îl are în emisiune. Ce a deranjat-o pe jurată?

Carmen Negoiță, acuzată că nu își asumă afirmațiile pe care le face. Ce s-a întâmplat în culise între ea și Viviana Sposub?

Toate concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities visează la premiul cel mare și, așa cum era de așteptat, deja au apărut și primele tensiuni între ele. Conflictul dintre Viviana Sposub și Carmen Negoiță a ajuns la urechile juraților, motiv pentru care Raluca Bădulescu a simțit nevoia să intervină. 

Urmărind declarațiile lui Carmen Negoiță, Raluca Bădulescu a constatat că aceasta nu este sinceră în exprimare și că nu le vorbește deschis colegelor.

Astfel, Raluca Bădulescu i-a reproșat lui Carmen Negoiță că una spune la testimoniale și alta le spune colegelor, lucru care nu este tocmai corect față de ele.

„Nu vorbești cu noi, nu interacționezi cu concurentele. Avem următoarea situație. Bravo, ai stil! este un concurs despre stil, dar în același timp este și un reality show. Voi discutați chestii în culise pe care celelalte concurente nu au ocazia să le vadă în realtime.

Nu au de unde să știe ele ce ați vorbit voi la testimoniale. Viviana, știai că a spus despre tine că ești arogantă?(...) Nu ar fi interesant pentru toți să știm lucrurile astea, d-asta se fac testimoniale, d-asta suntem toți aici. Tu, la testimonial, ai curaj să spui lucruri pe care de față cu colegele tale nu le spui. Se vede clar. Nu ai curaj să le spui de față cu colegele tale.”,
a spus Raluca Bădulescu. 

Carmen Negoiță a fost pusă la zid pentru că nu își asumă ceea ce spune, lucru care nu i-a picat deloc bine concurentei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu doar Raluca Bădulescu este de părere că este o greșeală din partea lui Carmen Negoiță că nu își susține punctul de vedere.

Ioana Filimon consideră că, pentru a nu face o impresie proastă în fața telespectatorilor, Carmen Negoiță nu susține ceea ce crede, încercând să nu dea naștere unor controverse. 

Citeste si: A spus „DA”? Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, primele imagini cu inelul

Bravo, ai stil! Celebrities. Ce crede Carmen Negoiță despre Viviana Sposub?

Relația dintre Carmen Negoiță și Viviana Sposub nu este una tocmai bună, iar cele două s-au mai atacat reciproc în edițiile emisiunii.

Carmen Negoiță este de părere că Viviana Sposub este arogantă și că nu reușește să se integreze. Pe de altă parte, Viviana Sposub se apară și spune că nu poate avea o relație de prietenie cu cele împotriva cărora concurează și care au atacat-o de când a intrat în emisiune și până în prezent, motiv pentru care preferă să stea retrasă. 

Ce părere au avut jurații despre ținuta purtată de Carmen Negoiță?

Dacă atitudinea lui Carmen Negoiță a fost criticată dur de jurați, ținuta acesteia a fost foarte apreciată. Concurenta a primit trei steluțe din partea juriului și a fost felicitată pentru felul în care a combinat piesele vestimentare. 

Citeste si:|| Carmen Negoiță, Bravo, ai stil! Celebrities|| BIOGRAFIE: CINE este Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! Celebrities? Face furori pe instagram!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.