Carmen Serban, accident infiorator! Artista a suferit arsuri la fata si la mana

Author: Luiza Stama
Actualizat: 13 oct 2020, 16:48
Carmen Serban: "Fiecare om are crucea lui"

Carmen Serban a vorbit despre perioada in care nu era artista si a suferit un accident infiorator, la fabrica ei de paine! Artista a renuntat la tot, cand a iesit din spital.

Indragita artista Carmen Serban a facut dezvaluiri despre viata ei dinainte sa fie o cantareata cunoscuta, cand avea o afacere cu o fabrica de paine.

Invitata intr-o emisiune TV, Carmen Serban a vorbit despre accidentul care a bagat-o in spital, in urma cu mai multi ani.

Accidentul care a bagat-o pe artista in spital

Artista avea o brutarie si bagase 200 de paini in cuptor, sa se coaca.

Fara sa banuiasca ce o asteapta, Carmen Serban s-a dus sa vada cum sunt painile si a deschis cuptorul. Atunci s-a intamplat accidentul care ar fi putut sa ii fie fatal.

”Am băgat 200 de pâni în cuptor. M-am dus să vad cum e, am deschis și m-am ars. Am pus mâna la față, instinctiv. M-a ars tare, am pus pe rană, imediat, niște lapte dintr-o găleată.

Mâna avea să mi se vindece după trei-patru ani. Câteva zile am stat în spital, cu bandaje…”
, a povestit Carmen Șerban. Avea să închidă după acel incident brutăria. ”Am lăsat totul acolo, nu am luat nimic, le-am lăsat și am plecat”, a spus Carmen la "Vorbeste Lumea"

Carmen Serban sufera si acum dupa pierderea tatalui

Carmen Serban și-a pierdut tatăl, după o lungă suferință.

Artista nu se sfieste sa spuna cat de mult ii lipseste parintele ei si ca ar face orice sa il mai poata imbratisa o data. ”T atăl meu a plecat din această lume! Aș da tot ce am pe lumea asta, dacă aș putea ca să-l mai îmbrățișez pe tata, măcar o dată!"

Totodată, cu apariția acest virus, mulți dintre cei speriați și dezinformați, au arătat că pot umple frigiderele altora, fără ca să plătească! Plata o vor face oricum, dar în timp! Multă ură, multă sălbăticie, mulți nesimțiți și dezumanizați, puțină Credință,

iar iubirea pentru semenii noștrii este aproape inexistentă. Să ne dea Dumnezeu fiecăruia, după cum ne este sufletul! Urez sănătate, fiecărui om de pe planetă, atât cât dă Dumnezeu fiecăruia în parte! Să fim calmi și optimiști!”, a fost mesajul emotionant transmis de Carmen Șerban.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Durere fără margini în familia artistei Carmen Șerban! Sincere condoleanțe

Citeste si: "Carmen Serban a murit!"- stirea care a socat pe toata lumea! Familia ei, la un pas de disperare

 

 

 

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.