Carmen Șerban, mesaj emoționant pentru familia lui Petrică Cercel, la o lună de la moartea manelistului

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 22 oct 2021, 17:30

Vestea că Petrică Cercel a murit a picat ca un trăsnet pentru familia manelistului, dar și pentru prieteni și fani.  Iată ce mesaj a transmis Carmen Șerban la o lună de la moartea manelistului.

Petrică Cercel a murit din cauza infecției cu noul coronavirus. La mai bine de o lună de la moartea cântărețului, fiul acestuia, Ionuț Cercel, a făcut prima declarație despre pierderea tatălui său. Imediat, Carmen Șerban a transmis și ea un measaj emoționant.

Citeste si: Ionuț Cercel, mesaj cutremurător la o lună după moartea tatălui său, Petrică Cercel: ”Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă...” Gestul incredibil pe care artistul l-a făcut

Carmen Șerban, mesaj emoționant pentru familia lui Petrică Cercel

La mai bine de o lună de la moartea lui Petrică Cercel, Ionuț Cercel a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook. Cântărețul a dezvăluit ce semn ar fi primit tatăl său cu puțin înainte să înceteze din viață. 

Ionuţ Cercel a scris un mesaj cutremurător pe pagina sa de socializare. Acesta a dezvăluit că tatăl său a simţit că Dumnezeu îl va chema la el.

”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, este mesajul lui Ionuț Cercel, făcut public pe pagina de Facebook. 

Citeste si: Cum arată mormântul lui Petrică Cercel. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Înainte de muri, Petrică Cercel a compus o melodie cu versuri pline de tristețe. Ionuţ Cercel  a postat pe pagina sa de Facebook piesa compusă chiar de tatăl său, pe care a decis să o lanseze abia acum. În melodie se face referire la trecerea în neființă, iar videoclipul este unul deosebit. 

”Nu îmi lua Doamne zilele, e prea devreme ca să mor. Că îi distrug pe copiii mei și îi las fără puterea lor.

Și dacă viața mea Doamne o vrei, Facă-se voia Ta, eu am să plec, dar ei vor plânge, vor plânge mult în urma mea”, sunt doar câteva dintre versurile piesei.

 

După ce a postat Ionuț Cercel acest mesaj emoționant și videoclipul piesei, cântăreța Carmen Șerban a simțit nevoia să transmită un mesaj familiei Cercel: "Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul! Sincere condoleanțe familiei "

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Ionuț Cercel, după moartea tatălui său? „Plânge si strigă la...”

Aminti că pe 16 septembrie 2021, manelistul Petrică Cercel a încetat din viață, după ce starea lui de sănătate s-a agravat în urma infecției cu Covid-19. Acesta a stat mai multe zile internat în spital, însă starea lui de sănătate era una stabilă şi nimeni nu se aştepta să se agraveze.