Carmen Serban, noi dezvaluiri despre viata sentimentala a artistei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:32

In studioul emisiunii "CanCan TV" a venit Gia Dymond sau Alina a facut dezvaluiri senzationale despre adevarul din spatele scandalului Carmen Serban - Ana Claudia.

"Carmen Serban este o tipa extraordinara, este un artist extraordinar, ii multumesc foarte mult domnului Mihai Ghezea ca am cunoscut-o. Noi am fost colegi, mai glumeti. Am cunoscut-o in incinta domnului Mihai si a fost o revelatie pentru mine. Eu eram colega de munca al lui Mihai, el inaugura casa su fusesera mai multe persoane. In final am ramas eu, Ghezea si Carmen Serban, am stat de vorba si despre diverse fara conotatie sexuala.
Carmen este o persoana deosebita, in seara respectiva nu s-a intamplat nimic"
, a povestit Alina.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/c3-a4466a948bbf06616d58f23ca404d45f.jpg
"Eram la inceput de drum atunci, iar Carmen Serban era una dintre persoanele vizate pentru un subiect puternic. Aveam nevoie de o vedete adevarata, nu de una de carton. Am fost pusa sa ma interesez cum este Carmen des seful meu, Mihai Ghezea, de fapt si am fost pusa sa-i descopar o latura a ei bisexuala", a mai precizat Alina.


Aceasta a spus ca ei nu i s-a promis niciun nimic in schib si apoi a adus aminte si de alte momente din viata ei de jurnalist in care a fost pusa in situatia de a filma sau fotografia vedetele in situatii compromitatoare.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/c2-294365f44eccd9c4855bd6c9505658d7.jpgUna din "victime" a fost si fotbalistul Toja. "Am demonstrat ca acesta se drogheaza, am arata o filmare in care Toja se droga, da am filmat.
Exista doua posibilitati, ori Carmen o cunostea pe aceasta fata, Ana Claudia, a fost infiltrata", a mai adaugat Alina.

In direct a intrat si Ana Claudia, femeia sustine ca artista, Carmen Serban are o afinitate pentru sexul slab. Cu toate acestea Alina a fost foarte vehementa atunci cand a venit vorba cantareata, si a sustinut tot timpul ca artista a fost victima unor inselaciuni.Femeia
a sustinut pe tot parcursul emisiunii ca Mihai Ghezea a fost in spatele scandalului dintre Carmen Serban si Ana Claudia.

Jurnalistul a intrat in direct prin telefon si a facut acuzatii grave la adresa Alinei: "Am lasat un numar in redactie la cre poti suna si te rog suna la acest telefon si spune-i distinsei domnisoare sa spuna cine a convins-o sa iasa in presa si sa faca aceste declaratii.


Alina a intervenit si a mai adaugat: "Daca nu era incidentul cu biciul acela de la cal, de care iti amintesti. Mihai, nu mi-ai spus tu ca in urma cu nu stiu cati ani ati fost impreuna, asa ca daca estei demn recunoaste acest lucru".

Acesta a evitat orice comentariu asupra relatiei dintre: "Am avut si voi avea doar o relatie de prietenie cu Carmen Serban si nu am avut nicio relatie sexuala cu ea.
Alina este intr-un cont de umbra si vrea sa intre putin in fata, nimeni nu a auzit de ea nicodata, este o distinsa doamna care se iubeste cu femei".

Schimbul de replici a continuat si s-a ajuns la punctul in care Alina a spus ca a fost psihologul lui nopti la rand. "Doamna Alina m-a curtat foarte multi ani", a mai adaugat Mihai Ghezea.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.