Carmen Tănase a făcut anunțul chiar acum: „Noul membru al familiei”. Fanii au reacționat imediat: „Sunteți o minune”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 apr 2024, 21:18

Carmen Tănase are un nou membru în familie

Sursa: Instagram Carmen Tănase

În urmă cu două zile, celebra actriță Carmen Tănase a postat un videoclip în care le-a prezentat fanilor noul membru care s-a alăturat familiei sale.

Carmen Tănase a postat pe contul ei personal de TikTok un videoclip înduioșător, în care le-a arătat oamenilor din mediul online, cu o mare bucurie, noul animăluț de companie pe care l-a adoptat.

Carmen Tănase și-a mărit familia cu un nou membru

Actrița s-a filmat în timp ce ținea la piept un frumos motan galben, despre care le-a povestit urmăritorilor că l-a găsit abandonat pe un câmp și nu a putut să îl lase așa.

Deși s-a chinuit timp de o săptămână să câștige încrederea felinei, femeia a reușit, în cele din urmă, să o aducă acasă.

Inițial, misiunea de salvare a pisoiului părea imposibilă, însă Carmen Tănase a avut foarte multă răbdare cu el și a venit în fiecare zi în locul în care l-a găsit, pentru a verifica în ce stare se află, pentru a-i aduce de mâncare și pentru a se apropia, ușor, ușor, de el.

După ce le-a dezvăluit internauților povestea motanului, actrița le-a cerut acestora să se gândească la un nume pentru frumosul animăluț: „Dânsul este noul membru al familiei, luat de pe câmp, prins cu greu, după o săptămână, că nu stătea. Nu avem nume pentru el, exclus Trump, deși îi avem pe Obama și pe Putin”.

Citește și: Cu ce bărbați s-a iubit Carmen Tănase de-a lungul timpului. Motivul pentru care actrița nu a dorit să se căsătorească

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

La scurt timp, în secțiunea de comentarii, fanii lui Carmen și-au arătat aprecierea față de gestul ei și au venit cu variante de nume, care mai de care mai inventive: „ Sunteți o minune/ Fiți binecuvântată!/   Mai și întrebați? GARFIELD. Se știe/ Păpădie, având în vedere ca a fost găsit pe câmp/ El este Portocală/ Ginger/ Morcoveață/ Caisă/ Ce frumos e! Nuca ar fi potrivit”.

@tanase.carmen7 Ca răspuns pentru @ileanaciupitu148 adootă un animăluț #fy #viral #pentru voi #Fanpage #Carmen_Tănase❤️ ♬ sunet original- Tanase Carmen❤️

Carmen Tănase este o mare iubitoare de animale

Carmen Tănase are o mare slăbiciune pentru animale, întrucât, după cum a dezvăluit anterior, respectivul pisoi nu este singurul pe care îl are.

Însă numărul mare de animăluțe de companie pe care le are nu este singurul aspect care arată că actrița are un suflet mare.

În urmă cu o zi, vedeta a participat la un târg de adopții, de unde s-a filmat cu un mic pui negru de câine în brațe, care purta o frumoasă eșarfă roșie. Pe filmare, aceasta a făcut apel la toți oamenii de pe TikTok să își deschidă inima și să adopte un patruped nevinovat, care are multă iubire de oferit.

Citește și: „Eu nu o să fiu proprietatea nimănui” Motivul pentru care Carmen Tănase nu a vrut să se căsătorească

„Vreau să rog oamenii să adopte, căci uitați-vă puțin, când veniți acasă, puiul ăsta mic face pipi pe el de fericire. Niciun om nu se manifestă așa, niciodată. Niciun om nu o să vă ofere atâta iubire și atâta tandrețe cum vă oferă un puiuț din ăsta drăguț, așa că, vă rog, adoptați, să putem salva și alții!”,  a transmis Carmen Tănase.