Carnagiu in Constanta! Cinci oameni au fost SPULBERATI pe trotuar de un sofer caruia i s-a facut rau

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 iul 2022, 07:25

O singura secunda le-a schimbat pentru totdeauna viata. Cinci oameni au fost loviti in plin, de un sofer caruia i s-a facut rau la volan.

Un barbat a murit pe loc, in bratele sotiei, iar ceilalti sunt in stare grava, la spital. La locul cumplitei tragedii, salvatorii au dus o lupta contra cronometru.

Sotia barbatului mort e in stare de soc. Nu-si aminteste nimic. Stie doar ca se indreptau spre Giurgiu, dupa un concediu linistit la malul marii. Au coborat din masina ca sa scoata bani de la bancomat. Apoi, totul a devenit negru.



S-a trezit pe asfalt. Si-a cautat sotul, dar cand l-a gasit deja isi dadea ultima suflare. Inima celui caruia i-a jurat credinta vesnica a incetat sa mai bata. Avea 49 de ani. Nu a apucat sa-si ia ramas bun de la cei dragi si nici sa-si priveasca in ochi sotia, pentru ultima data.

Un al barbat, zace inconstient pe trotuar in apropierea unui autoturism. Medicii incearca sa-l resusciteze.
Salvatorii alearga de la o ambulanta la alta. Fiecare secunda face diferenta intre viata si moarte.

Trecatorii abia pot privi locul nenorocirii. O femeie duce mana la gura, intr-un gest al disperarii si se cufunda, sfasiata de durere, in bratele alteia.

Un alt tanar se apropie de medici si probabil ii intreaba daca ii poate ajuta. In acelasi timp, un doctor vine alergand si, la doar cateva secunde, se indeparteaza de victima, tot in fuga, iar baiatul il urmeaza.

Durerea trecatorilor e atat de mare, incat chipurile lor sunt inlemnite. Privesc in gol si se gandesc ca oricare dintre ei ar fi putut fi pe acea trecere.

Tragedia s-a petrecut intr-o fractiune de secunda. Cinci oameni au fost pusi la pamant, ca popicele. Nu au avut timp sa se fereasca. Nenorocirea s-a intamplat in una din cele mai aglomerate intersectii din Constanta.

Imediat ce semaforul a indicat culoarea verde, oamenii au inceput sa treaca strada.
Aceasta  trecere de pietoni e mereu plina. Sunt zeci de oameni care traverseaza, la fiecare 2- 3 minute.

Daca in momentul impactului ar fi fost la fel de multi oameni, numarul victimelor ar fi fost cu mult mai mare. Se pare ca soferul, un barbat de 48 de ani, ar fi suferit un infarct. Cel mai probabil, in momentul in care i s-a facut rau, a apasat pedala de accelaratie, apoi a pierdut controlul.
A intrat cu masina pe trotuar si i-a lovit pe bietii oameni.

Soferul a ajuns si el l-a spital. Celelalte victime, o femeie de 22 de ani si trei barbati sunt in stare grava  la spital. Politia a inceput ancheta.
##VIDEO121186##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii