Carnagiu la Tulcea. Sapte morti in urma unui groaznic accident VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:09

Accidentul a fost provocat de un tanar inconstient din Tulcea care nu avea permis, dar se intrecea cu un amic de-al sau in a carui masina se aflau nu mai putin de 9 persoane.

La un moment dat, intr-o depasire efectuata la peste 160 de km la ora, individul fara permis a acrosat masina pe care o depasea si a fost aruncat intr-un alt autoturism care venea din contrasens. Imediat, masina condusa de tanarul fara permis a mai fost lovita odata de autoturismul prietenului sau si s-a rupt in doua. Locul accidentului seamana mai degraba cu un camp de lupta. Una dintre masini, cea care a fost rupta in doua, a luat foc.
Peste tot erau oameni care strigau dupa ajutor si altii pentru care, din pacate, nu s-a mai putut face nimic. Multi dintre pasageri, printre care si doi copii, au fost aruncati pe camp. Sapte victime nu au supravietuit. Locul accidentului seamana mai degraba cu un camp de lupta. Una dintre masini, cea care a fost rupta in doua, a luat foc. Peste tot erau oameni care strigau dupa ajutor si altii pentru care, din pacate, nu s-a mai putut face nimic.
Supravietuitorii accidentului au fost dusi la spitalul din Tulcea si de aici au fost transferati in Bucuresti si la Constanta. Patru dintre raniti, un copil de 5 ani, o femeie cu fracturi cervicale si doi barbati, ambii in coma, au fost adusi cu elicopterele la spitale din Bucuresti.