Carnavalul de la Rio a atras o multime de vedete de la Hollywood!Uite cine a dansat pe ritmuri de samba VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:20

DANCANDO LAMBADA? Neah! DANCANDO SAMBA! Va aruncam direct in mijlocul Carnavalului de la Rio, alaturi de Jennifer Lopez, Sharon Stone si Fergie, trei dintre multele staruri care au ales sa-si miste funduletul pe muzica scolilor de samba.

J.Lo a ajuns la „El Grande Carnavalo” insotita de Casper Smart, iubitul ei. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze romantice, pe balconul hotelului in care s-au cazat. N-au stat insa doar in camera, ci au luat parte si la serbari, urmarind de la o tribuna VIP perindarea numerosilor dansatori pe Sambadrom. Tot la Rio s-a infiintat si Fergie... care imbina afacerile cu placerea. Cantareata promoveaza un brand de bere si a incasat nu mai putin de jumatate de milion de dolari pentru o simpla aparitie la o petrecere! Vi s-a pus un nod in gat?! Si noua! Pana sa ajungem sa
facem prima jumatate de milion de dolari, nu uitam nici de Sharon Stone, care, prezenta fiind la marea petrecere din Brazilia, si-a manifestat dorinta de a invata sa danseze samba... Vezi tu, Sharon... samba asta e si ea un fel de BASIC INSTINCT – ori o ai, ori n-o ai in sange!

Doamnelor... si mai ales domnisoarelor... cand jucati tenis... luati exemplu de la Bar Rafaeli! Daca va veti conforma, noi, barbatii, vom fi extrem de incantati! Modelul israelian, care s-a tot iubit cu Leonardo DiCaprio vreme de cativa ani, da acum startul unui nou trend- meciuri pe
zgura, jucate in desuuri! Sexi modelina pozeaza doar in sutien si-n chilotei pe un teren de tenis... si face asta pentru a promova o noua linie de lenjerie intima. Bar Rafaeli este obisnuita cu fotografiile extrem de fierbinti. Nu o data am vazut-o iesind din apele marii, mai goala si mai divina decat Afrodita insasi. Totusi, prezenta ei in lenjerie pe un teren de tenis este o premiera absoluta, de care nu credem ca se va plange nimeni! Noi sigur NU!

O veste trista pentru domni! Si femeile inseala!!! Cu atat mai mult Evele noastre cele de toate zilele
n-ar mai sta pe ganduri daca in ecuatia inselatului ar fi vorba despre un barbat faimos. Cateva mii de reprezentante ale sexului frumos au raspuns unui sondaj al revistei Fitness. Dupa ce s-a tras linie s-a observat ca barbatul cu care femeile si-ar insela iubitii – sau sotii – fara sa clipeasca, este Ryan Reynolds. Pe locul doi se situeaza Ryan Gossling, considerat sexi de catre 13% dintre domne, iar varcolacul din Twilight, Taylor Lautner, se claseaza pe locul 3.
Surpriza! Actualul desemnat „Cel mai sexos barbat in viata”, Bradley Cooper, a trebuit sa se multumeasca doar cu locul 4. Din clasament nu lipsesc nici Eddie Cibrian, Gerard Butler, Channing Tatum, sau Leonardo DiCaprio. Care va face cu ochiul, domnitelor?!