Carnea, cea mai buna leguma! Iata cum a fost la pomana porcului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:57

Cei care postesc ar trebui sa-si tina firea la materialul urmator.

Va aratam cele mai bune preparate traditionale din tinutul Secuiesc! Le mananci din priviri, nu alta! Cu greu rezisti acestor tentatii culinare. Mai ales cand totul se gateste afara, iar mirosul razbate pana la cel mai indepartat pofticios!

Preparatele au fost facute pentru o intrecere intre cei mai iscusiti bucatari din Ungaria, Slovacia si Romania! Si bineinteles ca inainte sa se apuce de gatit, pe un asa frig oamenii trebuiau sa se incalzeasca! Ghiciti dumneavoastra cum!

"Carnea de porc, cea mai buna leguma", spune o vorba din popor.

Sa trecem in revista, deci, bunatatile: jumari rumenite, sangerete, caltabosi, supa din moare de varza!

Iar vedeta, nimeni alta decit varza secuiasca dreasa cu multa, foartea multa carne de porc! Va ispitim si cu o reteta pentru carnatii speciali!
##VIDEO94826##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”