Carolin este pe cale sa-si piarda sotul! Vezi prin ce clipe tragice trec personajele din "Tradarea", azi, de la 20.00!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 04:20

Ali patrunde din greseala in camera lui Cemile, iar aceasta retraieste momente de spaima din trecut.

Ali se simte umilit si ii cere iertare fostei sale sotii. Cemile este impresionata de comportamentul pacifist al lui Ali si il ajuta sa mearga in camera sa. Kenan isi duce la indeplinire planul, iar Cemile incheie contractul de colaborare cu fabrica din Bursa.

Cemile si Ali se pregatesc sa plece din Bursa, iar Ali primeste un plic misterios. Dupa ce il citeste, incepe sa se tulbure si sa se agite in mod evident si aproape ca i se face rau.

Carolin si Kenan pun la cale un plan diabolic de a aduce la faliment compania Karci.

Din cauza uneltirilor, la compania Karci incepe o greva a muncitorilor. Cemile merge sa discute cu oamenii din sectie si sa aplaneze revolta. Ali o intampina furios pe Carolin aratandu-i scrisoarea anonima, in care scria ca Mustafa este de fapt fiul lui Ekber si cearta dintre cei doi soti degenereaza intr-un conflict violent.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Prin ce greutati va trece Cemile si ce decizie va lua Ali in ceea ce o priveste pe Carolin, puteti afla urmarind un nou episod din serialul "Tradarea", de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.