Caroline face orice pentru a ramane cu Ali 

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:53

In urma declaratiei lui Caroline (Wilma Elles), Cemile (Ayça Bingöl) intra in inchisoare. Aflata in spatele gratiilor, Cemile este in stare de soc.

Hasefe (Meral Çetinkaya), mama lui Ali (Erkan Petekkaya), si copii sunt devastati de ceea ce li se intampla si nu stiu ce sa faca sau cui sa ceara ajutorul pentru a o salva pe Cemile din inchisoare.

In dorinta de a-si salva mama, Berrin (Yıldız Çağrı Atiksoy), fiica cea mare a acesteia, accepta ajutorul lui Ahmet (Tolga Güleç), fara sa stie ca se afla in mare pericol. Ali nu renunta la ideea de a-si salva sotia din inchisoare si accepta conditia impusa de Caroline, astfel ca, daca aceasta va fi respectata, Cemile va fi o femeie libera.



Daca va accepta Cemile conditia impusa de Caroline, astfel ca cea din urma sa isi retraga plangerea, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod plin de emotie si suspans, din serialul “Tradarea”, numai la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.