Cartofi crocanti cu ciuperci si ceapa, o mancare perfecta in post

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:42

Postul este o buna ocazie de a-ti detoxifia organismul si de a descoperi cat de gustoase pot fi preparatele vegetariene de fapt.

Iata o reteta perfecta pentru pranz sau cina: cartofi crocanti cu ciuperci si ceapa.

Aveti nevoie de:

- 3 cartofi mari (500 g), dati prin razatoare;

- 1 ceapa medie, taiata fin;

- 200 g ciuperci taiate marunt;

- 2 catei de usturoi pisati;

- 1 lingurita de frunze de cimbru;

- sare si piper dupa gust.



Mod de preparare:

1. Intinde cartofii pe o farfurie termorezistenta si pune-i la microunde pana se patrund si devin usor crocanti, circa 5 minute.

2. Incinge o lingura de ulei intr-o tigaie cu diametrul de 25 cm pe foc mediu, apoi adauga ceapa si ciupercile si amesteca-le din cand in cand. Dupa 8 minute, adauga usturoiul si cimbrul, amestecand rapid, pana capata aroma tot continutul tigaii (nu mai mult de 30 de secunde).
Condimenteaza cu sare si piper, apoi pune amestecul intr-un vas si sterge tigaia cu un servetel. Vezi intreg modul de preparare pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”