Casă de piatră Bursucu și Andreea! Prezentatorul TV și aleasa inimii sale au spus ”Da”. Ce rochie a ales mireasa pentru marele eveniment

Author: Diana Bostan
Actualizat: 14 oct 2023, 19:53

Bursucu și Andreea s-au căsătorit!

Sursa: Wowbiz

Bursucu și Andreea au spus ”Da” în urmă cu doar câteva minute. Nunta are loc într-un cadru de poveste, la Constanța, iar mireasa a strălucit în rochia aleasă.

Vedeta Kanal D și Andreea s-au căsătorit după 11 ani de relație. Cei doi au ales să facă cununia civilă și religioasă în aceeași zi.

Bursucu și iubita lui s-au căsătorit

Într-o zi frumoasă de octombrie, Adrian Cristea, alias Bursucu și Andreea, au spus ”Da” la malul mării, iar locația a fost una de vis. Cei doi s-au căsătorit după o relație de 11 ani, relație din care a rezultat și o fetiță.

Citește și: Bursucu și Andreea, primele declarații după ce au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă! „Am spus Da până la capăt! Asta a fost!”

Andreea a strălucit în ziua marelui eveniment, iar pentru această zi specială a ales o rochie tip sirenă, albă și cu o trenă lungă. Rochia a ieșit în evidență atât plin simplitate, cât și pentru detaliile din jurul gâtului.

Forma sirenă a rochiei i-a pus perfect în evidență corpul miresei, dar și bronzul.

Citește și: Bursucu si Andreea, lună de miere în Dubai

Bursucu a optat pentru un costum format din sacou alb, pantaloni negri și papion negru. Acesta s-a asortat perfect cu soția sa, dar și cu decorul locației aleasă pentru marele eveniment din viața lor, tematica fiind all-white.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mirii au optat pentru un meniu tradițional

Potrivit reporterilor de la Wowbiz, Bursucul și soția lui au optat pentru un meniu tradițional, meniu format din aperitive, sarmale, friptură și pește. Cât despre tradiții, Bursucul și Andreea nu le vor respecta, acesta a declarat pentru sursa menționată anterior faptul că nu se va fura mireasa.

Citește și: Atmosferă pariziană la "Roata Norocului"- Alexandru Abagiu și Alexandra Ungureanu, invitații ediției de duminica acesta

”Nu avem tradiții de respectat și nu se va fura mireasa. Dorim să ne distrăm cât mai mult cu putință și mireasa nu poate să lipsească de la propria ei petrecere. Dar vor veni băieții care mă vor bărbieri pe mine, vom merge apoi să luăm nașii și toți apoi mergem să luăm mireasa”,  spunea

Bursucu pentru Wowbiz, înainte de marele eveniment.

Citește și: Bursucu si Connect-R, duet live de senzatie, în această seară, la “Roata Norocului” “Niciodată nu am avut curaj să fac asta!”

Cei doi s-au cunoscut pe când Bursucu avea 25 de ani, iar Andreea trecea printr-o perioadă grea datorată decesului partenerului său. Deși părea o relație de vară, iar viitoarea lui soție era destul de sceptică, Bursucu și-a făcut curaj și a sărutat-o, iar de atunci a început totul.

Citește și: Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

Andreea și Bursucu au o relație de 11 ani și reprezintă unul dintre cele mai fericite și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Pe Bursucu îl puteți urmări în fiecare duminică, de la ora 20:00, prezentând alături de Ana-Maria Barnoschi cel mai iubit show concurs,  “Roata Norocului”, la Kanal D.