"Casă de piatră!" Rafaela, fosta concurentă de la "Puterea dragostei", apariție de senzație la cel mai important eveniment din viața oricărei femei

Author: R.V.

Rafaela Marcaș este una dintre concurentele cele mai controversate care au fost în show-ul matrimonial difuzat la Kanal D.

Frumoasa Rafaela nu se mai află de mult timp în casa iubirii, însă continuă să țină legătura cu fanii și cu susținătorii săi pe rețelele de socializare.

Citeste si: Bernadette de la "Puterea dragsotei" și-a găsit iubit? Poza care o dă de gol

Rafaela s-a schimbat mult de când a părășit "Puterea dragostei", a slăbit câteva kilograme bune și acum, dacă s-ar mai întoarce în competiția matrimonială, cu siguranță ar atrage atenția concurenșilor de sex masculin și ar starni invidia fetelor.

Citeste si: Foto Ce bombă sexy! Rafaela, fosta concurentă de la "Puterea dragostei", a slăbit enorm și e incredibil de frumoasă acum. Uite cât de bine arată

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De curând, Rafaela a participat la nunta unei bune prietene și a ținut să posteze pe rețelele de socializare o fotografie alături de mireasă.

La ineditul eveniment, Rafaela a purtat o rochiță neagră, elegantă, din dantelă. Cu umerii la vedere, machiată și coafată impecabil, Rafaela a fost o prezență extrem de sexy la nunta a cărei petrecere a avut loc într-un cadru deosebit, la o piscină.

Iat-o pe Rafaela alături de buna ei prietenă, la nuntă:

 

Taguri: