Casa din „Singur Acasă” este scoasă la vânzare! Fanii sunt în lacrimi după ce au văzut cât costă și cum arată după ce a fost renovată complet

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 31 mai 2024, 18:37

Casa din „Singur Acasă” a fost scoasă la vânzare

Sursa: nytimes.com; screenrant.com

Casa din celebrul film „Home Alone” (Singur Acasă), este pusă spre vânzare. Aceasta se află în Illinois, SUA, și, după ce au renovat-o, proprietarii cer pe ea milioane de dolari.

Respectiva casă este cunoscută drept reședința fictivă a familiei lui Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin în „Singur acasă”, filmul de Crăciun care a făcut senzație în întreaga lume.

Cât costă casa din filmul „Singur Acasă”

Emblematica vilă, aflată în Winnetka, Illinois, a fost scoasă la vânzare pe un site de anunțuri imobiliare cu prețul de 5,250.000$ (4.109.542

£). Valoarea imobilului nu se justifică doar prin faima căpătată pe parcursul anilor, ci și prin faptul că a fost renovată în întregime.

Lucrările de modernizare a casei personajului fictiv Kevin McCallister au început la scurt timp după lansarea filmului, în anul 1990. Cei care dețin, în prezent, locuința au extins spațiul, prin construirea unui teren interior de baschet și a unei sere de mari dimensiuni.

Citește și: Ești în căutarea unei locuințe? Vezi aici vile de vânzare în Oradea

Pe lângă acestea, după cum se arată într-o postare publicată de Uniland, pe Instagram, casa din „Home Alone” dispune de cinci dormitoare, șase băi, două camere de zi, o bucătărie spațioasă și o sală de proiecții, toate decorate într-un stil unic.

În afară de cinematograf, unde proprietarii au un poster al filmului „Singur acasă” și o figurină lego a lui Kevin în mărime naturală, interiorul vilei este elegant și modern, iar culoarea dominantă din toate încăperile este albul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cum au reacționat fanii când au văzut cum arată casa din „Singur Acasă”

Deși, în anul 2021, casa a putut fi închiriată prin Airbnb, spre bucuria fanilor filmului, proprietarii ei au decis ca, într-un final, să o vândă. Din 2012 până în prezent, aceasta este prima oară când vila este pusă spre vânzare.

Majoritatea internauților care au văzut postarea cu imobilul scos la vânzare, au avut parte de un adevărat șoc și s-au arătat foarte dezamăgiți, în secțiunea de comentarii: „Au ruinat-o.

Nu mai e la fel/ Au stricat-o/ Este de nerecunoscut/ Designul interior modern o cam strică/ Ce i-au făcut?!/ Dacă voiați să o vindeți, trebuia să o păstrați așa cum era”.

Citește și: Cumpărarea unei clădiri vechi- Atenție la costurile suplimentare de renovare

Deși mulți fani ai filmului au fost triști la aflarea acestei vești, unii dintre ei s-au amuzat și și-au adus aminte de scenele amuzante filmate în respectiva casă: „Capcanele sunt incluse?/ Ar trebui adăugate capcane...

astfel încât niciun bandiți să nu intre/ Au fost nevoiți să reproiecteze interiorul din cauza bandiților/ Acele scări au o istorie amuzantă”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de UNILAD (@unilad)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.