Casa dragostei fierbe: "Esti tare in gura? Hai afara!" Staff-ul a intervenit sa ii desparta, toata lumea a iesit afara

Autor: L.S.
Actualizat: 24 apr 2020, 11:22

Imagini din casa dragostei arata un conflict care poate sa degenereze oricand. Stufful Puterea dragostei a intervenit

Gabriel este in pragul exploziei, din cauza unei postari in mediul online. Catalin este cel care l-a adus pe Gabriel in starea de nervi nemaivazuta, din cate se pare si toti baietii s-au ridicat sa ia atitudine, atunci cand Gabriel s-a indreptat spre Catalin cu pumnul strans.

Si fetele s-au alertat pentru ca atitudinile baietilor exprima multi nervi si un posibil conflict deschis.

Stuff-ul Puterea dragostei a intervenit sa ii separe pe baieti, chiar inainte sa inceapa o bataie, iar mai multi concurenti au fost condusi in exteriorul platourilor de filmare, desi era momentul in care filmarile tocmai incepeau.

In scurt timp, toata lumea era afara! Ce se intampla?

Iata materialul video:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ramona, dezvăluiri picante. Cătălin ar fi încercat să o sărute: "Mă enervează că nu vrea să își asume!" Ce se întâmplă între ei?

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru Turcu! Iata ce i-a transmis la scurt timp dupa noua lor impacare!

Citeste si: Andreea Oprică și Livian, mai apropiați ca niciodată. Bianca a reacționat imediat: "Cred că m-am ferit de Ella și..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.