Casa hobitilor a devenit REALITATE! Iata ce si-a construit un britanic in curte

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 oct 2020, 12:15

Va mai amintiti de povestea hobitilor, Frodo si Sam, care-au salvat omenirea?

Inspirat de film, un britanic a decis sa-si salveze si el portofelul si sanatatea: si-a construit o casa din materiale reciclabile, la pret de nimic! Ceea ce pentru noi inseamna gunoaie, pe el l-a ajutat sa-si construiasca o casa ca-n povesti.

Nu e film, nici inchipuire, ci o casa cat se poate de reala pe care un englez in varsta de 59 de ani si-a construit-o cu propriile maini, chiar in gradina.

Pamant, paie si apa, toate lasate la soare, apoi modelate, asa s-au "ridicat" peretii, varuiti strasnic in alb si modelati cu mainile goale.

Din trunchiuri groase de copaci, englezul si-a construit nu doar grinzi pentru tavan, ci si suporturi pentru oalele din bucatarie, o scarita de sustinere, scaune si masa... din lemn de esenta tare.

Si nu va ganditi ca este doar un experiment! Dovada ca omul a amenajat-o special pentru a locui in ea sta patul bine impaturit cu foite trase la razboi, ca-n vremea de odinioara.
Casuta hobbitilor din poveste pare imitata suta la suta!

Omul nostru nici nu s-a gandit sa se conecteze la curentul electric. Ce rost are, cand exista lumina zilei? Prin mai multe ochiuri de geam din parbrizul unei vechi camionete patrunde soarele in odaile pamantii.
##VIDEO90588##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire