Casa iubirii: ''A aflat că tu erai însărcinată!'' Mesaje suspecte despre Vlada! Antoni începe să aibă îndoieli 

Author: Diana Tilă
Actualizat: 21 dec 2023, 10:52

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 20 decembrie, la Kanal D.

Situație fără precedent, miercuri, 20 decembrie, în Casa iubirii! Larisa și Bianca lansează acuzații aprige la adresa Vladei! Iată cum a reacționat Antoni!

Citește și: Casa iubirii: ''Îmi cer scuze că te-am lăsat să-ți bați joc de mine!'' Julia îl pune la zid pe Cosmin! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, joi, 21 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Larisa și Bianca au primit mesaje suspecte despre Vlada

Larisa:'' Noi am primit mesajele, dar nu știam dacă să spunem sau nu.''

Antoni începe să aibă îndoieli. Radu: „Ele o îneacă. Tu îi dai drumul la fund?”

Larisa pune piciorul în prag:  ''Asta e ceva foarte rușinos. Pot să arăt și mesajele. Am primit un mesaj în care respectiva fată ar fi sora băiatului și spunea să nu mai avem atâta încredere în tine, pentru că ești aici în postura de victimă, dar tu nu ești atât de cuminte precum te dai.

În trecut, băiatul respectiv nu ar fi fost gelos degeaba, clar ar fi avut niște motive. El era plecat foarte des și la un moment dat, când s-a întors acasă după patru luni, a aflat că tu erai însărcinată. Erai acuzată că poate nu era al lui. Așa a spus!''

Vlada îl asigură pe Antoni că nu ar fi nimic adevărat: "Poți să fii sigur că nu e nimic adevărat, chiar mi se pare amuzant."

Citește și: Casa iubirii: Cosmin o vede, deja, pe Mihaela în rolul de mamă: „Are toate calitățile pentru a fi o mamă bună”