“Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului Comercial si din intreaga tara

Author: Oana Picerea

“Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului

Sursa: Kanal D

Castingul pentru cel mai iubit reality show cu si despre iubire este deschis in continuare; inscrierile se fac accesand casting.kanald.ro

Reality show-ul matrimonial “ Casa iubirii ”, prezentat de Andreea Mantea, se menține spectaculos în audiențe, fiecare ediție a emisiunii adună în fața micilor ecrane, la Kanal D, sute de mii de fani, care urmăresc parcursul concurentilor aflați în căutarea sufletului pereche.

“Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului

Editia de sambata, 20 mai, a emisiunii “Casa iubirii” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România.

Astfel, prima parte a emisiunii prezentată sambata de Andreea Mantea, în intervalul 16:00 – 18:00, a poziționat Kanal D lider de piață, atât în ceea ce privește targetul Comercial (21-54Nat ABCD), cât și cel Național.

Ieri, în intervalul orar menționat, Kanal D a detronat celelalte stații concurente, înregistrând 2.2 puncte de rating și 17,4% cota de piață, pe targetul Comercial, și 2.6 puncte de rating și 14,6% cota de piață, pe targetul National.

Citește și: Eliminare cu lacrimi și emoții copleșitoare în Casa iubirii! Patrick, Patricia și Alexandru, pentru prima dată în fața verdictului crucial! „Îmi pare rău!” Iată cine a părăsit emisiunea, în Gala de duminică, 21 mai 2023

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

            Castingul pentru “Casa iubirii” se află în continuă desfășurare, astfel că cei care doresc să se înscrie și să aibă șansă de a participa în emisiunea televizată de la Kanal D se pot

înscrie completând datele din formularul de înscriere casting.kanald.ro.

Emisiunea cu și despre iubire, prezentată de Andreea Mantea, una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România, poate fi urmărită de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00.