Casa iubirii: Adelin, dezvăluiri uluitoare! Ce simte concurentul pentru Larisa! „Este pe stilul meu! Sunt curios să văd ce vrea ea!” Iată ce sfaturi primește de la Patrick

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2023, 17:04

Adelin si Patrick, discutie despre revenirea Larisei in Casa iubirii

Sursa: Captură YouTube

Adelin a dat cărțile pe față și a recunoscut ce simte pentru Larisa! Iată ce dezvăluiri uluitoare face concurentul despre frumoasa blondină! Adelin a dat-o uitării pe Cristina și se pare că a pus ochii pe Larisa! Ce sfaturi a primit din partea lui Patrick!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente surprinzătoare, de întâlniri romantice, de idile neașteptate, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și certuri aprige iscate din gelozie, sau din cauza orgoliului. Deși în cea mai recentă Gala a emisiunii niciun concurent nu a fost eliminat, în prima ediția a acestei săptămâni, Larisa, fosta concurentă a revenit în cadrul show-ului spre marea uimire a tuturor colegilor săi, dar mai ales a lui Antoni, care a fost de-a dreptul șocat de revederea fostei lui partenere.

Nici Adelin nu a rămas indiferent la apariția frumoasei blondine și i-a mărturisit lui Patrick faptul că i-a atras atenția Larisa și că îi place felul ei de a fi.

Adelin a dat cărțile pe față și a recunoscut ce simte pentru Larisa! Iată ce dezvăluiri uluitoare face concurentul și ce sfaturi a primit de la Patrick

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii s-a redeschis seria dezvăluirilor și a declarațiilor despre revenirea Larisei în cadrul competiției.

De departe, cel mai încântat și fericit de apariția frumoasei blondine s-a arătat Adelin, care i-a mărturisit lui Patrick faptul că o admiră deja pe frumoasa concurentă, despre care a afirmat că îi place felul ei de a fi și că s-ar potrivi împreună deoarece au același stil. Mai mult decât atât tânărul a dezvăluit că a început de ceva timp să o urmărească în mediul online, unde i-a admirat postările.

Citește și: Casa iubirii: Antoni și Vlada, în pragul despărțirii! „Am simțit că se termină și chiar nu-mi doresc!” Cei doi concurenți au ajuns într-un punct critic al relației lor

Adelin: „Cu fata asta... nene... mai ales că este și pe stilul meu!”

Patrick: „De ce zici așa?”

Adelin: „Nu știu... am văzut-o și pe Instagram și îmi place stilul ei! Dar stai să vedem... sunt curios să vedem ce vrea ea aici!”

Patrick: „Primul instinct e că toată lumea să dea pe ea! Nu fi tu că toți!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Adelin: „Eu o să aștept! O să aștept! Dar nu să aștept atâta timp, să pățesc cum am pățit cu Mihaela!”

Patrick: „Și dacă ea zice acum că «eu am venit pentru Cosmin»? Ce mai faci? Te dai pe spate sau mergi?”

Adelin: „Nu știu! Oricum eu o să vorbesc cu ea! Mă duc! Mă duc!”

Patrick: „Înainte nu era vorbăreață! Nu intră în subiecte! Nu vorbea neîntrebată!”

Adelin: „Dar a zis că a venit să își repare greșelile!”

Patrick: „Mă mir că a venit înapoi! A venit cred că chitită pe cineva că altfel nu cred că putea să vină!”

Adelin: „Și eu sunt foarte curios!”

Citește și: Casa iubirii: Antoni, mărturisiri neașteptate despre ceea ce simte după revenirea Larisei în emisiune! „Sincer, am fost în stare totală de șoc!” Iată cum a reacționat Vlada și ce comentarii au lansat ceilalți concurenți