Casa iubirii: Adelin și Larisa, momente unice în doi! Iată ce și-au șoptit cei doi concurenți in timp ce împodobeau bradul 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 dec 2023, 17:35

Adelin si Larisa, in Casa iubirii

Sursa: Captură YouTube

După multe momente tensionate, în Casa iubirii se instalează o atmosferă de sărbătoare, deoarece concurenții intră în spiritul sărbătorilor de iarnă! Adelin și Larisa sunt din ce în ce mai apropiați! „Cu noi doi e ambientul mai ok!” Iată ce și-au spus cei doi tineri și ce reacții au stârnit în platou!

După multe tensiuni și certuri aprige iscate în Casa iubirii, concurenții au avut parte astăzi, încă de dimineață de momente de relaxare și armonie. Aceștia au intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă și au început să împodobească brazii în ambele case, să decoreze cu multe ghirlande și obiecte de sărbătoare și totodată au profitat de atmosfera plăcută pentru a socializa. De acest aspect a profitat și Adelin, care a simțit că este momentul pentru a se apropia mai mult de Larisa.

Cei doi au împodobit bradul și în acest timp au schimbat câteva replici.

Adelin și Larisa sunt din ce în ce mai apropiați! „Cu noi doi e ambientul mai ok!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera de sărbătoare deoarece concurenții au intrat în spiritul Crăciunului și au împodobit ambele case. Pe ritm de colinde, Adelin și Larisa au început să împodobească bradul în casa fetelor.

Concurentul a profitat de moment pentru a se apropia de Larisa, fata pe care a plăcut-o încă de cum a revenit în cadrul show-ului.

Adelin i-a mărturisit atunci lui Patrick faptul că o admiră pe frumoasa blondină și că va aștepta să vadă cu ce intenții a venit aceasta și apoi o va aborda și va încerca să o cunoască mai bine.

Larisa: „Văd că ceilalți s-au plictisit! Mai bine!” 

Adelin: „Mai bine! Adevărul e că da, e mai ok! Așa cu noi doi ambientul e mai ok!” 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Casa iubirii: Noul concurent Bogdan dă cărțile pe față și mărturisește că se simte atras de Cristina! Iată cum a reacționat Radu și ce s-a întâmplat în casa băieților

Pe de altă parte, Julia s-a retras pe canapea și nu a vrut să se implice în acțiunea de decorare a caselor, arătându-se foarte supărată. Întrebată de către Cosmin ce anume i s-a întâmplat, Julia i-a răspuns pe un ton răutăcios, dându-i de înțeles că tocmai din cauza lui se află în acea stare. Între timp, Antoni crede că Julia este dezamăgită că nu și-a găsit încă pe nimeni în casă.

Mai mult, tot Antoni este curios dacă Larisa și Adelin se vor apropia mai mult.

Citește și: Casa iubirii: Bogdan este noul concurent care a venit să își caute jumătatea! „Pare o fată foarte simplă, foarte cuminte, cu bun simț!” Iată cine este fata care i-a atras deja atenția și ce reacții s-au iscat în rândul băieților

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.