Casa iubirii: Adelin vrea să o cunoască mai bine pe Cristina. Cum a reacționat Radu când a aflat

Author: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc vineri, 24 noiembrie, la Kanal D.

Telespectatorilor Kanal D au avut parte de noi momente uluitoare în ediția de vineri, 24 noiembrie. Adelin este dornic să își caute jumătatea. Astfel, concurentul s-a orientat către Cristina. Iată ce s-a întâmplat în Casa iubirii!

Citește și: Casa iubirii: „Am încercat cu Mihaela, nu s-a putut”. Radu îl va lua la rost pe Adelin după ce va afla că vrea să o cunoască pe Cristina! Nu ratați un nou episod din 25 noiembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Adelin vrea să o cunoască mai bine pe Cristina

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii a predominat o atmosfera tensionată, după ce Adelin a declarat că vrea să o cunoască pe Cristina.

Adelin a intrat în ''Casa Iubirii" pentru a găsi o fată pe placul lui. Tânărul a încercat să facă pași spre Mihaela, însă, din păcate, lucrurile nu evoluează între ei. Mihaela încă se mai vindecă după relația cu Robert și nu pare dispusă să mai cunoască un alt băiat aici, în casă.

Prin urmare, Adelin a decis să facă pași spre Cristina, fosta iubită a lui Radu. Concurentul a declarat că simte un fior când stă lângă Cristina: ''Îmi place vibe-ul ei!".

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Casa iubirii: ''Mă compară cu Larisa!'' Vlada, în lacrimi! Antoni a ridicat tonul la ea: ''Le iei apărarea în fața mea''

Cristina a rămas uimită, deoarece până acum Adelin nu a schițat niciun gest care ar da de înțeles că o place.  Concurentul susține că față de Mihaela, Cristina este mult mai deschisă la noi cunoașteri.

Între timp, Andreea Mantea i-a transmis lui Radu ce planuri are Adelin în Casa iubirii: "Radu, am o veste nu tocmai bună pentru tine. Adelin vrea să se apropie mai mult de Cristina, vrea să o cunoască.

A venit în casă, a stat pe lângă ea, iar Cristina a spus că este dispusă să socializeze."

Vizibil afectat, Radu a mărturisit cu tristețe în voce că știe ce își dorește Adelin în Casa iubirii, dar și că fosta lui iubită este deschisă șa noi cunoașteri. Cu toate acestea, Radu nu înțelege cum de Adelin a pus ochii pe Cristina, peste noapte.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în Casa iubirii.

Nu uitați, emisiunea ''Casa Iubirii" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni pana vineri la orele 10:00 si 16:30, iar sâmbăta și duminica la orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.