Casa Iubirii: Adevăratul motiv al despărțirii dintre Antoni și Vlada. De ce a decis concurentul să pună capăt relației

Author: Laura Macovei
Actualizat: 02 ian 2024, 09:29

Casa Iubirii: Adevăratul motiv al despărțirii dintre Antoni și Vlada. De ce a decis concurentul să pună capăt relației

Sursa: Kanal D

Concurenții din Casa Iubirii s-au distrat pe cinste în noaptea de Revelion, însă sentimentele ascunse au ieșit acum la suprafață pentru Vlada și Antoni.

Deși exista o mică șansă de împăcare, Antoni nu mai vede nicio soluție în relația sa cu Vlada. Acesta a fost deranjat de atitudinea ei, iar acest lucru l-a făcut să recurgă la despărțire.

Gestul Vladei l-a deranjat la culme pe Antoni

Două firi extrem de diferite, Vlada și Antoni au decis să nu mai continue relația, iar Vlada nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

După seara distractivă de Revelion, problemele dintre cei doi au ieșit la suprafață.

Citește și: Casa iubirii: Robert, prins la mijloc între Mihaela și Catinca: „Se apropie de Mihaela înapoi”. Catinca răbufnește în lacrimi

Radu: Ce faci, Vlada, cum ești?

Vlada: Sunt bine, Radu.

Bianca: Asta e piesa pe care te-a cerut de iubită?

Radu: Antoni, tu cum ești?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Antoni: Eu nu sunt bine, dar personal nu am ce să rezolv.

Radu: Ieri a fost o zi foarte tristă, dar frumoasă și am încercat toți să ascundem chestia asta și azi nu cred că se mai poate ascunde.

Patrick: Antoni a fost destul de supărat și aseară, închis în el. Nu mai vorbea cu nimeni, nici cu mine. Azi dimineață a avut aceeași atitudine, nu a vorbit cu nimeni.

Antoni: Acum aș lua aceeași decizie. Am niște idei de-ale mele, motivul principal a fost că eu nu accept niciodată gesturile respective. Momentul în care băieții s-au pus jos la fundul ei și ea dădea curs și se învârtea cu fundul spre ei..

eu la iubita mea nu accept așa ceva niciodată.

Citește și: Casa Iubirii: Cine este favoritul săptămânii? Andreea Mantea i-a ținut cu sufletul la gură pe concurenți!

Nu uitați să urmăriți emisiunea „Casa Iubirii”, o călătorie importantă în căutarea sufletului pereche, în fiecare zi, de luni până vineri, la orele 10:00 și 16:30, iar sâmbătă și duminică, la orele 16:00 și 19:00, pe Kanal D.

De asemenea, cele mai semnificative momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de YouTube Kanal D Romania, iar ediția integrală pe canalul de YouTube Casa Iubirii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.