Casa iubirii: „Ai fi vrut să vină pentru tine?”. Vlada va afla ce simte Antoni cu adevărat despre întoarcerea Larisei! Nu ratați noul episod din 28 noiembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 nov 2023, 15:12

Vlada va afla ce simte Antoni pentru Larisa

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Vlada va discuta cu Antoni despre sentimentele lui vizavi de întoarcerea Larisei în competiție.

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Vlada va discuta cu Antoni despre sentimentele pe care le are după întoarcerea Larisei în competiție.

Vlada va afla ce simte Antoni cu adevărat despre întoarcerea Larisei

În episodul de mâine, Antoni va declara că își aduce aminte cum Larisa a fost prima fată cu care el a intrat în camera roșie.

Citește și: Casa iubirii: Radu îl atacă pe Adelin. Concurentul susține că acesta ar fi sărit peste noapte de la Mihaela la Cristina

„Țin minte că Larisa a fost prima fată cu care am intrat în camera roșie”, va spune Antoni.

Vlada a suferit enorm de mult în momentul în care a văzut că Larisa a venit înapoi în „Casa iubirii” deoarece știe că iubitul ei a fost îndrăgostit de ea, iar acum va dori să afle ce sentimente are tânărul pentru Larisa.

Citește și: Casa iubirii: Adelin vrea să o cunoască mai bine pe Cristina. Cum a reacționat Radu când a aflat

„Ai fi vrut să vină pentru tine?”, va întreba Vlada.

La această întrebare, Antoni va da din cap că nu-și dorește ca Larisa să fi venit pentru el în emisiune, iar Bianca va urma s-o întrebe chiar pe nou-venită dacă a intrat în competiție pentru Antoni.

„Ai venit pentru el (n.r.: Antoni)?”, va întreba Bianca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu, stai puțin. Eu nu am venit pentru el, pur și simplu eu am venit aici pentru că mi-am dat seama că, în trecut, am greșit foarte mult prin faptul că nu m-am lăsat descoperită de toată lumea și eram prea introvertită”, va spune Larisa.

Adelin își va arăta interesul pentru Larisa

Larisa își dorește să țină secret băiatul pentru care a revenit în competiție, dar se pare că Adelin este extrem de curios pentru cine s-a întors și pare că îi face ochi dulci, după modul în care se comportă

într-o conversație cu Patrick.

„Larisa, pentru cine ai venit?”, va spune Adelin, în timp ce va zâmbi așezat pe scaun.

„Moare Adelin de tine, Larisa”, va spune, la rândul lui, Patrick.

Tot mâine, Vlada îl va asigura pe Antoni că îl acceptă exact așa cum este el, dar Antoni își va exprima nemulțumirea vizavi de faptul că iubita lui n-a exprimat acest lucru cu subiect și predicat.

„Eu te accept așa! Eu dacă nu te acceptam de mult îți spuneam! Nu mai plângeam eu acum pentru asta”, va spune Vlada.

„Nu a părut, adică n-ai zis că indiferent dacă e așa, e al meu, îl accept așa. N-ai zis așa”, va spune Antoni.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 28 noiembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!