Casa iubirii: „Am fi un cuplu extraordinar”. Patrick și-a ales jumătatea! Aflați cine este fata cu care ar vrea să fie împreună în episodul de vineri, 15 decembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 dec 2023, 19:14

Patrick dezvăluie cu cine crede că ar face o pereche potrivită

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Patrick va dezvălui cu care fată crede că s-ar potrivi cel mai bine.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Patrick va sparge gheața și va recunoaște cu care fată se vede într-o relație!

Patrick și-a ales jumătatea

În ediția de mâine, Bianca va face presupuneri despre cine se potrivește cel mai bine cu Patrick dintre Cristina și Catinca, iar Radu va fi vizibil deranjat. 

Citește și: Ce spune Nona de la ”Casa iubirii” despre o împăcare cu Patrick: ”Există orice probabilitate” Fosta concurentă a recunoscut totul

„Bianca, hotărăște-te pe care dintre ele două (n.r.: Catinca și Cristina) le combini cu Patrick”, va spune Radu.

„Pe niciuna, că Patrick o să le frângă inimile la amândouă”, va răspunde Bianca.

„Pare că vrei să le combini pe amândouă”, va continua Radu.

Citește și: Casa iubirii: Încă un cuplu în pragul despărțirii! „Vrea să meargă în sezonul 3” Iată ce reacții s-au stârnit în platou și ce detalii uluitoare au ieșit la iveală despre cei doi concurenți

Patrick va simți nevoia să intervină și să sublinieze faptul că atât el, cât și cele două concurente sunt liberi și fără obligații.

„Până la urmă, toți trei care suntem pe ecran suntem singuri. N-avem nici cunoaștere, n-avem absolut nimic, suntem liberi să facem ce vrem”, va declara Patrick.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Mi se pare că tu, totuși, ai dat ceva de înțeles, că nu se știe, că cine știe”, va spune Bianca.

Patrick va susține că nu poate prezice viitorul și nu știe dacă mâine va plăcea pe cineva sau nu.

„Dar putem știi, Bianca? Am spus că nici de tine n-aș putea să-ți spun dacă eu acum rămân doar prieten cu tine. Dacă mie în două săptămâni îmi place cum zâmbești?”, va declara Patrick.

„Dar asta nu schimbă nimic, Patrick, nu schimbă nimic pentru că și Cristina, și Catinca sunt singure, asta e altă discuție”, va spune Bianca.

Cristina este alegerea lui Patrick

Tot mâine, Patrick și Cristina vor merge în grădină, acolo unde Cristina va lua decizia de a-l întreba pe tânăr cu ce fată crede că se potrivește. Fosta iubită a lui Radu va primi un răspuns la care nu se va aștepta.

„Pentru ce fată te-ai vedea potrivit? Să poți s-o înțelegi, să nu fie așa ca mine, sensibilă, doar așa ca tipar”, va spune Cristina.

„Tu. Ca tipar, pentru mine, tu ai fi. Bianca mi-ar plăcea, am fi un cuplu extraordinar dar nu știe ce a pierdut. Glumesc!”, va spune, în glumă, Patrick.

Auzind gluma despre Bianca, Cristina va începe să râdă și o va striga pe Bianca, care va veni repede în curte să vadă despre ce e vorba după ce și-a auzit numele.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 15 decembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!