Casa iubirii: Andreea Mantea, anunț important în Gala de duminică, 26 noiembrie. Iată cine a fost desemnat favoritul săptămânii

Author: Diana Tilă
Actualizat: 26 nov 2023, 23:05

Andreea Mantea

Andreea Mantea a anunțat cine a fost desemnat Favoritul telespectatorilor în această săptămână.

Emoții extrem de mari în Gala ”Casa Iubirii” din această săptămână. Iată cine a fost desemnat Favoritul săptămânii și cine a părăsit emisiunea!

Citește și: Casa iubirii: ''Mă compară cu Larisa!'' Vlada, în lacrimi! Antoni a ridicat tonul la ea: ''Le iei apărarea în fața mea''

Anunțul făcut de Andreea Mantea

Duminică, 26 noiembrie, fanii și concurenții emisiunii “Casa iubirii” au avut parte de o nouă ediție incendiară.

În cadrul Galei de astăzi, după o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii au scos la iveală detalii șocante despre ei, Andreea Mantea a anunțat cine este Favoritul săptămânii, dar și dacă este vreun concurent care va părăsi competiția.

Emoțiile și suspansul au atins cote maxime în cadrul ediției de duminică, 26 noiembrie, a emisiunii Casa iubirii.

Astfel, după câteva momente de tensiune, Andreea Mantea a anunțat că, în urma voturilor transmise de telespectatori, concurentul care a fost desemnat favoritul săptămânii este, din nou, Radu.

Concurentul s-a ales cu 5.000 de lei și cu imunitate.

''În această săptămână, concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, cel care va primi cecul în valoare de 5.000 de lei și va avea imunitate, dar și o responsabilitate în această Gală, este Radu.'', a anunțat Andreea Mantea.

Citește și: Casa iubirii: Cosmin, pus la zid de Julia! „I s-au întors lui Cosmin toate lucrurile pe care el le-a făcut și cu mine și cu Catinca!” Iată cum a reacționat concurentul și ce a spus Elena

De asemenea, în Gala de duminică, 26 noiembrie, concurenții din Casa iubirii au așteptat cu nerăbdare să afle dacă unul dintre ei va părăsi emisiunea sau nu, iar în cele din urmă, Andreea Mantea a dezvăluit că nu va pleca nimeni în această săptămână.

"Este o Gală fără eliminare! Chiar dacă această Gală a fost fără eliminare, nu înseamnă că nu trebuie să vă pregătiți pentru o Gală cu eliminare, mai exact următoarea.

Asta nu înseamnă că trebuie să vă liniștiți și să vă culcați pe o ureche și să vă treziți că nu știți pe cine să votați.", a anunțat Andreea Mantea în Gala de duminică, 26 noiembrie.

 

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?