Casa iubirii: Antoni ar avea informații compromițătoare despre colegii lui din „Casa iubirii”. Dar Bianca nu cedează: „Știi foarte bine ce am eu în telefon”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 02 dec 2023, 11:04

Tensiuni mari între Bianca și Antoni

Sursa: Captură KANAL D

Ediția din această seară a emisiunii „Casa iubirii” aduce în prim-plan noi situații tensionate între concurenți, mai ales între Antoni și Bianca.

Antoni a lansat o serie de amenințări în rândul colegilor săi din „Casa iubirii”, conform cărora ar deține anumite informații despre ei. Acest lucru a intrigat-o pe Bianca, aceasta provocându-l să dezvăluie ceea ce știe.

Antoni a generat un mare suspans în „Casa iubirii” 

Într-o discuție pe care o parte dintre concurenți au inițiat-o în timp ce se aflau la masă, în casa fetelor, a fost adus în discuție un subiect care a generat scântei între Bianca și Antoni.

Tânărul a spus că are o „valiză” cu secrete compromițătoare despre majoritatea colegilor lui, ceea ce a stârnit curiozitatea acestora, dar mai ales pe a Biancăi, care a insistat ca Antoni să spună măcar ceea ce știe despre ea.

Însă acesta a ezitat, părând să bată în retragere atunci când colega lui a început să pună presiune asupra lui și să-l avertizeze că are și ea „valiza” ei:  „Știi foarte bine ce am eu în telefon”.

Prezentatoarea Andreea Mantea a intrat, și ea, în casa fetelor, nimerind chiar în mijlocul discuțiilor aprinse dintre concurenți, pe care i-a întrebat:  „Cine ce informații are despre cine?”.

Citește și: Casa iubirii: Antoni, mărturisiri neașteptate despre ceea ce simte după revenirea Larisei în emisiune! „Sincer, am fost în stare totală de șoc!” Iată cum a reacționat Vlada și ce comentarii au lansat ceilalți concurenți

Cât de reale sunt informațiile deținute de Antoni

Bianca nu a vrut să se ascundă de moderatoare, spunându-i despre subiectul inițiat de Antoni.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Antoni se pare că are, dar nu le dă”,  a dezvăluit concurenta.

După ce Bianca i-a clarificat situația, Andreea Mantea l-a întrebat pe Antoni dacă informațiile pe care le deține au o bază solidă sau dacă sunt doar niște zvonuri, iar acesta, în cele din urmă, a dat de înțeles

că nu este 100% sigur pe ceea ce a auzit despre colegii lui.

Ulterior, prezentatoarea i-a spus concurentului că nu trebuie să procedeze în acest fel: „Nu e corect să facem asta.(...) Deci o să te rog, dacă vrei, vii și zici direct: Bianca, am auzit că... Adică dacă știi ceva concret, zici”.

Și Bianca i-a adus lui Antoni în vedere că, personal, ea ar prefera ca acesta să spună atunci când află câte ceva, decât să împrăștie incertitudini în jur.

„Pe mine nici nu m-ar deranja dacă ar spune, decât să mă țină așa în suspansul ăsta, în care nimeni nu știe și toți dau cu presupusul”,  a spus Bianca.

Citește și: Casa iubirii: Antoni și Vlada, în pragul despărțirii! „Am simțit că se termină și chiar nu-mi doresc!” Cei doi concurenți au ajuns într-un punct critic al relației lor

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?