Casa iubirii: Antoni, din nou în centrul unor controverse! Ies la iveala detalii uluitoare despre cea mai recentă escapadă în club! „Cine te-a mușcat de gât?”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 dec 2023, 23:49

Antoni, pus la zid de Vlada, in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Liniștea casei, tulburată! Vlada i-a cerut explicații lui Antoni despre misterioasa fată în story-ul căreia el a apărut recent! „Cine e Maria?” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Concurenții ramași în Casa iubirii așteaptă cu emoții și nerăbdare Marea Finala și au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație și de multe provocări, care îi pun în situații dificile chiar și pe cei care deja formează un cuplu. În ediția de astăzi, Vlada și Antoni au fost în centrul atenției, deoarece au ajuns din nou într-un mare impas al relației lor. Pe de o parte, Antoni a acuzat-o pe partenera lui că s-a distrat in club cu fetele, iar pe de alta parte, Vlada a aflat recent că în ultima lui escapada, tânărul s-ar fi

apropiat neașteptat de mult de o anume Maria.

Liniștea casei, tulburată! Vlada i-a cerut explicații lui Antoni despre misterioasa fată în story-ul căreia a apărut el recent! „Cine e Maria?”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionata, deoarece Vlada și Antoni au ajuns din nou la discuții aprinse din cauza geloziei. Cel care a început seria acuzațiilor a fost Antoni, care i-a reproșat acesteia că ar ieșit in club deși se afla in relație cu el.

Tânărul a subliniat că a descoperit anumite lucruri despre ea prin intermediul unui TikTok.

Cea care a simțit nevoia să intervină a fost Larisa, care i-a spus lui Antoni că nu ar avea curajul să îi reproșeze Vladei că a fost în club, deoarece și el fusese la distracție în club cu o seara înainte.

Larisa: Probabil vrei să îi spui că te deranjează că a ieșit în club, dar nu spui că știi că ai ieșit și tu!

Antoni: Nu-i normal să îmi doresc opusul la ceea ce sunt eu? Nu i-a interzis nimeni vreodată să iasă! Eu mi-am exprimat un deranj e decizia ei daca respecta sau nu!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Patrick: Deranjul tău e că ea a ieșit în club?

Cristina: Antoni ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!

Antoni: Am văzut și un TikTok! Pusese cineva un TikTok, cum că Vlada care are iubit acasă, se distrează în club!

Vlada: Vezi că o fată te-a postat la Story!

Citește și: Lorena și Laurențiu, detalii din viața de cuplu: ”Dorm cu ea în fiecare noapte” Cum reacționează fosta concurentă în momentul în care iubitul ei greșește

Citește și: Casa iubirii: Bianca, mărturisiri neașteptate despre Ionuț! „Eu mereu am avut dubii!” Concurenta crede că partenerul ei nu intrat în emisiune pentru ea! Iată ce reacții s-au stârnit în platou

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.