Casa iubirii: Antoni, mărturisiri neașteptate despre ceea ce simte după revenirea Larisei în emisiune! „Sincer, am fost în stare totală de șoc!” Iată cum a reacționat Vlada și ce comentarii au lansat ceilalți concurenți

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2023, 23:20

Vlada și-a dorit să afle detalii despre întâlnirea dintre Antoni și Larisa! „Nu pot să am încredere în tine!” Iată cum a reacționat concurenta și ce decizie a luat în privința relației sale cu Antoni!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare pe micile ecrane noi momente spectaculoase, surprize de proporții, noi concurenți ce au parte de multe provocări, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate din gelozie. Deși în cea mai recentă Gală nu a fost niciun concurent eliminat, în prima ediție a acestei săptămâni o fostă concurentă, Larisa a revenit în cadrul show-ului, spre marea uluire a tuturor concurenților, dar mai ales a lui Antoni, care a fost de-a dreptul șocat să o revadă pe fosta lui parteneră.

Vlada nu a putut să privească imaginile din camera roșie, unde partenerul ei discuta cu Larisa și a plecat din platou, izbucnind în lacrimi.

Vlada și-a dorit să afle detalii despre întâlnirea dintre Antoni și Larisa! „Nu pot să am încredere în tine!”

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Vlada și-a dorit să afle tot ce s-a petrecut în camera roșie, între Antoni și Larisa, dar și ce simte partenerul ei după ce a revăzut-o pe fosta lui iubită.

Deși concurentul a încercat să o liniștească pe Vlada, spunându-i că ieri a fost doar foarte uluit de reîntâlnirea cu Larisa și că nu a mai privit-o cu aceiași ochi, tânăra s-a arătat sceptică și deloc încrezătoare în vorbele acestuia.

Citește și: Casa iubirii: Larisa, revenire neașteptată în cadrul show-ului! Aceasta l-a chemat pe Antoni în camera roșie! Iată cum a reacționat Vlada

Vlada: „Eu nu am încredere în el!”

Antoni: „Nu ai încredere în mine? De ce?”

Vlada: „Nu pot să am încredere în tine, Antoni! Eu ți-am zis de la început că nu pot să am încredere într-o persoană așa de repede! Și mai ales că a intrat o fată care ție ți-a plăcut, ai fost îndrăgostit de ea!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Antoni: „Și cu ce te-am mai trădat eu?”

Vlada: „Nu ai făcut nimic, așa sunt eu că om! Nu pot să am încredere așa repede într-o persoană!”

Antoni: „Dar știi că am iesit într-o relație! Asta cu încrederea, nu știu...”

Vlada: „Așa sunt eu, Antoni! Mai greu cu încrederea la mine!”

Citește și: Casa iubirii: Andreea Mantea, anunț important în Gala de duminică, 26 noiembrie. Iată cine a fost desemnat favoritul săptămânii