Casa iubirii: Antoni și Vlada, în pragul despărțirii! „Am simțit că se termină și chiar nu-mi doresc!” Cei doi concurenți au ajuns într-un punct critic al relației lor

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 nov 2023, 17:23

Vlada si Antoni, in pragul despartirii

Sursa: Captură YouTube

Antoni și Vlada, la un pas de a-și spune adio! Antoni se declară îndrăgostit, dar și dezamăgit deopotrivă! „E vina amândurora!” Cei doi tineri au dat cărțile pe față și au spus ce se întâmplă cu relația lor!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, concurenți dornici să își întâlnească jumătatea, provocări de pomină, întâlniri romantice, dar și multe răsturnări de situație și tensiuni uluitoare iscate din gelozie, sau din cauza orgoliilor puternice. În ediția de astăzi, Antoni și Vlada au ajuns într-un mare impas și au mărturisit că sunt la un pas de a pune capăt definitiv perioadei lor de cunoaștere.

Antoni și Vlada, la un pas de a-și spune adio! Antoni se declara îndrăgostit, dar și dezamăgit deopotrivă

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, concurenții au avut parte de momente uluitoare, deoarece Antoni și Vlada au mărturisit că se află într-un punct critic al perioadei lor de cunoaștere și că trec prin momente dificile. Vizibil afectați de ceea ce li se întâmplă, cei doi tineri au fost extrem de serioși și de trișți.

Citește și: Casa iubirii: Andreea Mantea, anunț important în Gala de duminică, 26 noiembrie. Iată cine a fost desemnat favoritul săptămânii

Întrebați ce li se întâmplă, cei doi au decis să dea cărțile pe față și să spună în față tuturor ce anume i-a adus în acel stadiu al relației lor. Pe de o parte, Vlada a încercat să sublinieze faptul că deși el acuzat-o că este indiferentă și distantă deseori, ea nu consideră că a afișat o atitudine indiferentă ci a luptat mereu pentru ca relația

lor să evolueze. 

Vlada: „Tu ți-ai făcut părerea asta că eu sunt indiferentă față de tine, când eu încerc să fie bine între noi!” 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Antoni: „Consider că e vină amândurora! Și suntem într-o situație în care, nu știu cum să fac lucrurile astea! Fetele mi-au zis că eu par indiferent și că nu încerc eu să rezolv! Dar situația asta de ambele părți nu se încearcă să fie rezolvată!”

Bianca: „Dar tu ești îndrăgostit, Antoni?” 

Antoni: „Da, dar de ce aș mai stă atâta? În momentul ăla când am plâns în grădină, nu m-a întrebat nici măcar Vlada de ce... Pentru că eu am simțit că se termină și chiar nu-mi doresc!” 

Citește și: Casa iubirii: ''Mă compară cu Larisa!'' Vlada, în lacrimi! Antoni a ridicat tonul la ea: ''Le iei apărarea în fața mea''

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.