Casa iubirii: Bianca, mărturisiri neașteptate despre Ionuț! „Eu mereu am avut dubii!” Concurenta crede că partenerul ei nu intrat în emisiune pentru ea! Iată ce reacții s-au stârnit în platou

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 dec 2023, 23:39

Bianca, revoltata de comportamentul lui Ionut

Sursa: Captură YouTube

Bianca are o urmă de îndoială în privința lui Ionuț! „Era cu iubita lui, se uitau la „Casa iubirii” și s-a îndrăgostit de mine?” Iată ce dezvăluiri uluitoare a făcut concurenta despre partenerul ei!

Emisiunea Casa iubirii se apropie de finalul celui de-al doilea sezon, iar concurenții rămăși în competiție sunt din ce în ce mai emoționați și predispuși la momente tensionate. În ediția de astăzi, în centrul atenției s-au aflat Bianca și Ionuț, care păreau până de curând cel mai solid cuplu din cadrul show-ului. Cei doi concurenți au ajuns astăzi într-un punct critic al relației lor, după ce Bianca i-a reproșat partenerului ei faptul că este mult prea atent cu Larisa și a dat de înțeles tuturor că o deranjează comportamentul lui.

Bianca are o urmă de îndoială în privința lui Ionuț! „Era cu iubita lui, se uitau la „Casa iubirii” și s-a îndrăgostit de mine?”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosferă tensionată, deoarece Bianca și Ionuț și-au spus replici aprige, făcându-și multe reproșuri. După discuția aprinsă, Ionuț le-a mărturisit băieților faptul că atitudinea Biancăi l-a întristat, însă și mai mult l-au revoltat glumele lansate de celelalte fete din casă, care l-au încolțit și au băgat bățul prin gard.

Colegii săi i-au spus lui Ionuț că îl văd „hipnotizat” când vine vorba de Bianca.

Pe de altă parte, în casa fetelor, Bianca le-a dezvăluit colegelor sale că mai are o urmă de îndoială în privința lui Ionuț, deoarece crede că acesta n-ar fi intrat în emisiune pentru ea, ci doar pentru a profită de notorietatea ei și de șansă de a rămâne cât mai mult în competiție.

Citește și: Casa iubirii: Nebunie în Camera Roșie! Patrick i-a furat un pupic pe buze Larisei! Incredibil cum a reacționat Cristina

Bianca: „Eu mereu am avut dubii, de la începutul competiției, cum s-a înscris el în emisiunea asta! El era cu iubita lui, se uitau la Casa iubirii și s-a îndrăgostit de mine? Asta nu-mi ieșea!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Radu: „Și nu iese nici acum dacă pui cap la cap!”

Bianca: „Eu de multe ori l-am întrebat motivele reale pentru care el s-a înscris în emisiune! Adică voiam să îmi spună ce i-am zis eu! Eu am venit aici pentru experiență și pentru mine dragostea e o experiență! Am venit aici să mă distrez!”

Radu: „Putea să spună că m-am uitat la Casa iubirii și te simpatizăm așa puțin!”

Bianca: „Și am auzit versiuni diferite!”

Citește și: Casa iubirii: Catinca izbucnește în lacrimi și se retrage în grădină, chiar în ziua de Crăciun! Incredibil ce reacție a avut Robert