Casa iubirii: Bianca, reacție neașteptată față de Ionuț! „Vreau să vorbim! Să discutăm!” Concurenta l-a acuzat pe partenerul ei că s-a uitat prea mult la Larisa! Aflați ce se va întâmpla marți, 26 decembrie, de la 10:00 și 16:30

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 dec 2023, 23:29
Bianca si Ionut din casa iubirii Foto(4)

Bianca si Ionut, discuție aprinsa in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Bianca și Ionuț au ajuns într-un punct critic al relației lor! Patrick și Larisa se vor întâlni în camera roșie! „Vrei să ne pupăm?” Aflați cum va reacționa Cristina si ce se va întâmpla in Casa iubirii, marți, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D! 

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii se apropie cu pași repezi de sfârșit, iar concurenții simt din ce în ce mai aprig presiunea ce le apasă pe umeri. Aceștia au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de emoții uriașe, dar și de multe răsturnări neașteptate de situație și provocări uluitoare. După ce au trecut prin emoții teribile în prima zi de Crăciun, în ediția de marți, 26 decembrie, concurenții vor avea parte de noi momente tensionate.

Bianca și Ionuț au ajuns într-un punct critic al relației lor! Patrick și Larisa se vor întâlni în camera roșie! „Vrei să ne pupăm?”

În ediția de marți, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată, deoarece pe de o parte, Bianca și Ionuț vor întâmpină probleme în cuplu și vor ajunge la un schimb de replici acide și pe de altă parte, Patrick îi va stârni gelozia Cristinei, în clipa în care o va chema pe Larisa în camera roșie.

Vizibil afectată și dezamăgită de atitudinea lui Ionuț, Bianca a răbufnit și i-a reproșat partenerului ei faptul că apropiat prea mult de Larisa și a privit-o într-un anume fel.

Ionuț: „Eu nu înțeleg acum unde vrea să se ajungă!”

Bianca: „Nicăieri! Vorbim! Vreau să vorbim, să discutăm! Eu nu înțeleg de ce ești deranjat, pentru că în momentul în care îmi expun un deranj, tu te superi mai tare!”

Pe de altă parte, Larisa va mai stârni încă un val de controverse și în momentul în care aceasta va alege un băiat din Casa iubirii pe care să îl sărute. În cele din urmă, concurenta va recunoaște că l-ar prefera pe Patrick, spre marea uluire a Cristinei, care va fierbe de gelozie.

Larisa: „Dacă ar fi să sărut un băiat de aici din casă, pe care l-aș alege?”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Patrick: „Vreți să ne pupăm? Hai Larisa să te pup, vino! Ne pupăm repede, da?”

Larisa: „Cristina, o să fiu cuminte!”

Cristina: „Dar nu am treabă!”

Patrick: „Hai să ne pupăm Larisa!”

Larisa: „Te pup pe obraz!”

Citește și: Casa iubirii: Catinca izbucnește în lacrimi și se retrage în grădină, chiar în ziua de Crăciun! Incredibil ce reacție a avut Robert

Citește și: Casa iubirii: Mihaela și Cosmin, prima întâlnire romantică! Aventura de la patinoar le-a dat amândurora palpitații! Iată cum a reacționat Julia