Casa iubirii: Bogdan este noul concurent care a venit să își caute jumătatea! „Pare o fată foarte simplă, foarte cuminte, cu bun simț!” Iată cine este fata care i-a atras deja atenția și ce reacții s-au iscat în rândul băieților

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 dec 2023, 17:46

Bogdan, noul concurent din Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent și-a făcut apariția în cadrul emisiunii! „Mi-a atras atenția ceva mai mult” Iată cine este fata care l-a fascinat și ce reacții s-au stârnit în platou!

O nouă săptămână a început în forță în Casa iubirii, unde concurenții au avut astăzi parte de o surpriză uriașă deoarece un nou băiat și-a făcut apariția în casă fetelor. Pentru că în cea mai recentă Gală nu a fost niciun concurent eliminat, fetele nu se așteptau ca astăzi un nou concurent să le treacă pragul casei pentru a-și căuta jumătatea. Carismaticul tânăr le-a uimit pe toate în clipa în care a declarat că fata care i-a atras cel mai mult atenția cel mai mult este Cristina, însă cu toate acestea își dorește să le cunoască pe fiecare

în parte și abia apoi să decidă care dintre ele i se potrivește.

Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent și-a făcut apariția în emisiune! „Mi-a atras atenția ceva mai mult”

În ediția de astăzi, fetele din Casa iubirii au fost luate prin surprindere de apariția unui nou băiat, care s-a declarat dornic să își caute jumătatea. Bogdan le-a dăruit acestora câte un trandafir roșu, excepție a făcut Cristina care a primit un trandafir alb.

Vizibil emoționat, noul concurent le-a dezvăluit fetelor câteva detalii importante despre trecutul lui sentimental.



Întrebat de Catinca de ce i-a dăruit Cristinei un trandafir alb, Bogdan a răspuns cu sinceritate că ea este cea care i-a atras atenția cel mai mult, deoarece pare o față simplă, foarte cuminte și cu bun simt.

Catinca: „Am o întrebare! De ce Cristina are trandafirul alb față de noi restul?”

Bogdan: „Așteptăm întrebarea! Cristina mi-a atras atenția ceva mai mult! Nu sunt fixat pe chestia asta! Aș dori să va cunosc pe toate și pentru a și venit, pentru că altfel cunoști pe cineva față în față decât ce văd la televizor sau pe Instagram, doar că ea mi-a atras mai mult atenția!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bianca: „Prin ce?”

Bogdan: „Prin ce? Pare o fată foarte simplă, foarte cuminte, cu bun simt! Greșesc?”

Bogdan le-a dezvăluit fetelor că provine din Ploiești, are 23 de ani și este zodia Pești. Tânărul a recunoscut că își dorește să întâlnească în cadrul emisiunii Casa iubirii față de care să se îndrăgostească. Acesta a declarat că deja i-au atras atenția două fete din casă, Cristina și Julia.

Bogdan a absolvit facultatea în cadrul Universității Petrol și Gaze din Ploiești și că ii place și sportul.

Citește și: Casa iubirii: Mihaela recunoaște că nu i-a picat bine să-i vadă pe Robert și Catinca sărutându-se! Iată ce tensiuni aprige s-au iscat între cele două rivale

Citește și: Casa iubirii: Sărut pasional între Robert și Catinca! Cum a reacționat Mihaela vizavi de imaginile de la date-ul celor doi