Casa iubirii: Catinca, bulversată de atitudinea lui Robert! „Mereu încerci să-mi închizi gura!” Iată cum a reacționat concurenta și ce tensiuni aprige s-au iscat in platou

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 dec 2023, 16:54

Catinca si Robert, primele tensiuni in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Robert își schimbă atitudinea față de noua lui parteneră pe zi ce trece! „Cerșești pupici!” Catinca se teme să nu treacă prin aceleași momente dezamăgitoare trăite de Mihaela alături de Robert!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare pe micile ecrane, în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își întâlnească jumătatea, întâlniri romantice, dar și multe răsturnări de situație și tensiuni aprige iscate din gelozie sau invidie. După despărțirea de Mihaela, Robert s-a apropiat din ce în ce mai mult de Catinca, iar în cele din urmă cei doi au declarat că se află într-o perioadă de cunoaștere.

Mai mult decât atât, cei doi tineri au avut parte recent și de un prim date în afară platourilor de filmare, unde s-au sărutat pentru prima dată, spre marea tristețe și dezamăgire a Mihaelei. De câteva zile încoace însă Robert pare din ce în ce mai schimbat și a recurs la gesturi neașteptate la adresa noii sale partenere, aducând multă tristețe pe chipul ei.

Casă iubirii: Robert face dezvăluiri șocante despre Catinca

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosferă tensionată și apăsătoare în ciuda sărbătorii de Moș Nicolae, care ar fi trebuit să nu fie umbrită de nicio supărare. După ce în ediția de ieri, Catinca s-a supărat din cauza atitudinii afișate de partenerul ei, astăzi, tânărul a întrebat-o dacă e curioasă să afle ce cadou i-a adus Moș Nicolae. Însă concurenta i-a răspuns pe ton trist, dând de înțeles tuturor ca încă este supărată pe el. 

Catinca s-a arătat la fel de supărată si dezamăgită după ziua precedentă și a dat de înțeles tuturor că are anumite nemulțumiri încă la adresa lui Robert însă s-a ferit să vorbească despre tot ceea ce are pe suflet.

Catinca: Tu Patrick te-ai luat de mine, iar el nici n-a putut să spună stai așa, poate nu e așa! El a continuat să radă cu tine, în momentul în care eu eram afectată! Dar eu dacă aș face treaba asta ar fi deranjant!

Patrick: El a spus: «Cred că am simțit-o pe Catinca supărată și sper că nu s-a supărat pentru treaba asta!» Deci el știa de când ai plecat că tu i-ai transmis supărare! Că asta a fost energia ta când ai plecat de aici din casă!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Catinca: E normal mai, oameni buni, când eu mă duc la el și eu șunta genul asta de persoană, poate suntem diferiți, eu când vine vorba de iubire, sunt o persoană foarte afectuoasă, vreau să o îmbrățișez, s-o pup, să-mi arăt afecțiunea! Aici avem foarte puțin timp, de asta încerc să profit la maxim de treaba asta!

Robert: Păi nu ești așa, că n-ai făcut-o!

Catinca: Când eu ți-am spus că vreau mai multă afecțiune, tu mi-ai spus mie:  «Termină odată cu astea nu mai aduce subiectul că iar să comenteze toată lumea, că o să te compare cu Mihaela» Mie acolo mi s-a rupt filmul!

Citește și: Casa iubirii: Noul concurent Bogdan dă cărțile pe față și mărturisește că se simte atras de Cristina! Iată cum a reacționat Radu și ce s-a întâmplat în casa băieților

Citește și: Casa iubirii: Adelin și Larisa, momente unice în doi! Iată ce și-au șoptit cei doi concurenți in timp ce împodobeau bradul 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?