Casa iubirii: Catinca, în lacrimi! Indiferența lui Robert doare teribil! „Și cu un om de pe stradă vorbești!” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut concurenta 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 dec 2023, 15:45

Catinca si Robert, in pragul despartirii

Sursa: Captură YouTube

Catinca ajunge la capătul puterilor și izbucnește în lacrimi! Atitudinea lui Robert îi macină sufletul! „Vreau să plec acasă, departe de toată treaba asta!” Cei doi concurenți sunt din ce în ce mai aproape de despărțire!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă cu noi momente spectaculoase, concurenți din ce în ce mai hotărâți da își întâlnească perechea, momente romantice, dar și multe răsturnări neașteptate de situație, intrigi uluitoare și chiar tensiuni aprige. După despărțirea de Mihaela, Robert, unul dintre cei mai controversați concurenți din cadrul show-ului, s-a apropiat din ce în ce mai mult de Catinca, declarând recent că se află într-o perioada de cunoaștere și că își doresc că relația lor să evolueze.

Însă în ultimele zile cei doi îndrăgostiți au ajuns într-un punct critic al relației lor, după ce concurență l-a acuzat pe partenerul ei de indiferență și lipsa de reacție în ceea ce privește povestea lor.

Catinca ajunge la capătul puterilor și izbucnește în lacrimi! Atitudinea lui Robert îi macină sufletul

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Catinca a încercat din nou să poarte o conversație coerentă cu Robert, care însă s-a arătat la fel de indiferent și de nepăsător la doleanțele și criticile aduse de partenera lui.

Mai mult decât atât, concurentul s-a eschivat pe cât posibil, fapt ce a îndurerat-o și mai tare pe Catinca.

Citește și: Casa iubirii: Noul concurent Bogdan dă cărțile pe față și mărturisește că se simte atras de Cristina! Iată cum a reacționat Radu și ce s-a întâmplat în casa băieților

La un moment dat Catinca a cedat nervos și a părăsit platoul izbucnind în lacrimi amare.

Această a fugit în grădina, unde a început să plângă. Bianca i-a sărit în ajutor colegei sale și a încercat să o calmeze, să o sprijine si sa ii asculte necazurile. Catinca i-a mărturisit colegei sale faptul că o doare enorm tăcerea lui Robert și că atitudinea lui indiferență o dezamăgește profund.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De asemenea, Catinca a recunoscut că a ajuns să țină mult la Robert și nu vrea să îl piardă însă felul în care el reacționează o scoate din minți și preferă să plece din emisiune decât să continue să sufere.
Catinca găsește în Bianca un ascultător bun și îi mărturisește tot ce are pe suflet. Tânăra este dărâmată să vadă că Robert nu empatizează deloc cu ea.

Se pare că la “date” a cunoscut un cu totul alt Robert care o copleșea cu vorbe dulci și săruturi.

Citește și: Casa iubirii: Catinca, bulversată de atitudinea lui Robert! „Mereu încerci să-mi închizi gura!” Iată cum a reacționat concurenta și ce tensiuni aprige s-au iscat in platou

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?