Casa iubirii: Catinca, în lacrimi: „Poate starea lui de bine se datorează Larisei!” Aflați ce se va întâmpla între Robert și Larisa, vineri, 29 decembrie, într-o noua ediție incendiara de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 dec 2023, 00:30

Catinca, dezamăgită de Robert

Sursa: Captură KANAL D

Catinca va izbucni în lacrimi! Apropierea neașteptată dintre Robert și Larisa o va scoate din minți! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, dar și ce detalii uluitoare vor ieși la iveală!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii se îndreaptă cu pași repezi de Marea Finală, iar concurenții au parte în fiecare ediție de noi provocări, de noi momente de senzație, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație, iar cuplurile deja formate în cadrul show-ului sunt deseori puse la grele încercări.

Catinca va izbucni în lacrimi! Apropierea neașteptată dintre Robert și Larisa o va scoate din minți

În ediția de vineri, 29 decembrie 2023, în Casa iubirii va predomina din nou o atmosferă tensionată, deoarece Catinca și Robert vor ajunge să își adreseze replici aprige, din cauza geloziei. Deși s-au apropiat destul de mult și au încercat să formeze un cuplu, Catinca și Robert au decis de curând să pună punct perioadei lor de cunoaștere și să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Casa iubirii: Antoni, din nou în centrul unor controverse! Ies la iveala detalii uluitoare despre cea mai recentă escapadă în club! „Cine te-a mușcat de gât?”

De curând, Catinca și-a exprimat regretul pentru despărțirea de Robert și a mărturisit că o doare enorm atitudinea distanta și indiferenta fostului ei partener. Mai mult decât atât, tânăra s-a arătat geloasă pe Larisa, după ce aceasta s-a apropiat neașteptat de mult de Robert.

Andreea Mantea: „Te gândești că Larisa l-ar fi cunoscut altfel?”

Catinca: „E posibil, da! El e oricum o persoana foarte faina în afara!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Mantea: „Crezi că starea asta pe care o are el este datorita ei?”

Catinca: „Posibil! Poate s-a simțit bine! Sigur s-a simțit bine daca a venit așa, plin de viață!”

Pe de alta parte, Robert care a auzit comentariile Catincăi, a ținut să o ironizeze și să le spună băieților că totul este doar un scenariu realizat în mintea fostei lui partenere și că nimic din ceea ce a spus ea nu este adevărat.

„Starea pe care o am este de la Larisa! Iți dai seama! Larisa mea! Își face niște filme în cap! Ea se gândește la ceva ce nu s-a întâmplat și plânge!”, spune Robert.

Citește și: Casa iubirii: Bianca, mărturisiri neașteptate despre Ionuț! „Eu mereu am avut dubii!” Concurenta crede că partenerul ei nu intrat în emisiune pentru ea! Iată ce reacții s-au stârnit în platou