Casa iubirii: Catinca izbucnește în lacrimi și se retrage în grădină, chiar în ziua de Crăciun! Incredibil ce reacție a avut Robert

Author: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 25 decembrie, la Kanal D.

Catinca, dezamăgită de Robert! Concurentul și-a schimbat atitudinea față de ea, iar acest lucru o face pe tânără să sufere. În ziua de Crăciun, Catinca nu a mai putut suporta indiferența lui Robert și a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Casa iubirii: Emoții copleșitoare în Gala din 24 decembrie! Julia, Robert și Bogdan au ajuns în pericol de eliminare! Iată ce anunț neașteptat a făcut Andreea Mantea

Catinca, în lacrimi, chiar în ziua de Crăciun!

Fetele și băieții din Casa iubirii au sărbătorit astăzi Crăciunul și au avut parte de multe surprize. Luna cadourilor a venit cu surprize pentru concurenți! Băieții au mers în casa fetelor cu cadouri, însă și fetele au pregătit câteva surprize.

În timp ce toți se bucură în compania cuiva de sărbătoare, Catinca ar fi vrut să trăiască și ea astfel de momente fericite lângă Robert.

După despărțirea de Mihaela, Robert s-a apropiat din ce în ce mai mult de Catinca, iar în cele din urmă cei doi au declarat că se află într-o perioadă de cunoaștere. Însă, între timp, tânărul și-a schimbat atitudinea față de ea și a decis să meargă pe drumuri separate!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cei doi concurenți au ajuns într-un punct critic al relației lor, după ce Catinca l-a acuzat pe tânăr de indiferență și lipsă de reacție în ceea ce privește povestea lor.

Astfel, frământările și frustrările acumulate în ultima perioadă au adus-o pe Catinca într-o situație delicată, chiar în ziua de Crăciun. În ediția de luni, 25 decembrie, Catinca nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi

Se pare că atitudinea lui Robert îi macină sufletul concurentei, astfel, tânăra părăsește platoul emisiunii și se retrage în grădină.

Din nefericire pentru Catinca, Robert se arată la fel de indiferent și de nepăsător.

Catinca i-a mărturisit lui Patrick că s-a uitat la toți concurenții și toți par fericiți. Mai mult, atmosfera de sărbătoare a emoționat-o pe tânără. Tânăra simte că și Robert e trist și nu poate să stea sa-l privească.

Citește și: Casa iubirii: Mihaela și Cosmin, prima întâlnire romantică! Aventura de la patinoar le-a dat amândurora palpitații! Iată cum a reacționat Julia

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?