Casa iubirii: Catinca si Robert, provocați de Andreea Mantea la o discuție constructiva! Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți! „Ia-l pe altul care îți dă mai multă atenție!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 dec 2023, 09:46

Catinca, dezamăgită de Robert

Sursa: Captură KANAL D

Situație fără precedent în Casa iubirii! Concurenții au plecat din platou la cererea Andreei Mantea, pentru a discuta doar cu Robert și Catinca! „Să știi că mă pierzi!” Cei doi tineri sunt din ce în ce mai aproape de despărțire!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări, de momente de senzație, întâlniri romantice, însă se confruntă deseori și cu situații dificile și chiar dureroase, iscate din cauza geloziei sau a orgoliilor puternice. După despărțirea de Mihaela, Robert și-a îndreptat atenția către Catinca și treptat cei doi au început să se apropie și chiar să declare că se află într-o cunoaștere. Însă de câteva zile cei doi tineri au ajuns într-un punct critic al poveștii lor și se îndreaptă din ce în ce mai mult de despărțire.

Tensiunile dintre Robert și Catinca s-au iscat în clipa în care concurenta s-a plâns de faptul că partenerul ei este indiferent, distant și nu empatizează cu ea. Bianca a constatat că nemulțumirile enumerate de Catinca sunt identice cu cele pe care Mihaela le-a avut în timpul relației sale cu Robert.

Situație fără precedent în Casa iubirii! Concurenții au plecat din platou la cererea Andreei Mantea, pentru a discuta doar cu Robert și Catinca

În ediția de astăzi, Andreea Mantea le-a cerut concurenților să plece din platoul emisiunii Casa iubirii pentru a rămâne doar alături de Catinca și de Robert, în speranța că aceștia vor reuși să ajungă la un numitor comun și își vor relua povestea.
Dornică să afle ce anume se întâmplă între ei, Andreea Mantea i-a cerut lui Robert să discute cu partenera lui pentru ca ea să nu mai verse lacrimi din cauza lui.

Însă tânărul a refuzat să recurgă la vreun gest tandru pentru a o liniști și împăca pe Catinca și a continuat să fie la fel de lipsit de empatie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Nu pot să fac nimic! Nu îmi doresc să fac nimic acum! Poate în altă zi! Nu am starea necesară! Sunt super supărat, mă controlez destul de mult!(...)

Nu vreau să îmi dea nimeni dreptate!(...) Momentul când te ceri acasă, deja acolo... mie mi-a spus interiorul meu că nu o să dureze! Dacă e lângă mine și suferă e clar că nu sunt pansamentul potrivit, punct!(...) Eu sunt așa construit, am gândirea asta, nu o să mă modific niciodată! O să îmi găsesc o persoană care gândește că mine! În momentul în care părăsești o persoană și nu stai lângă ea nu îți dorești atât de mult să stai cu ea!”,
a spus Robert.

Citește și: Casa iubirii: Catinca, în lacrimi! Indiferența lui Robert doare teribil! „Și cu un om de pe stradă vorbești!” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut concurenta 

Citește și: Casa iubirii: Catinca, bulversată de atitudinea lui Robert! „Mereu încerci să-mi închizi gura!” Iată cum a reacționat concurenta și ce tensiuni aprige s-au iscat in platou