Casa iubirii: Catinca vrea să bea o cafea cu Patrick, iar Robert face un gest pe măsură! Aflați ce se va întâmpla vineri, 22 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Diana Ghita
Actualizat: 21 dec 2023, 22:12

Catinca vrea să-l facă gelos pe Robert cu orice preț

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod plin de tensiuni al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii” va fi difuzat vineri, pe 22 decembrie, la Kanal D.

Catinca va încerca să-l facă gelos pe Robert, cu Patrick, moment în care, Robert, la rândul lui, îi va răspunde cu aceeași monedă concurentei. Mâine va avea loc un adevărat joc al orgoliilor.

Se vor naște mari tensiuni între Catinca și Robert

La ultimul lor date, Catinca și Robert și-au mărturisit iubirea unul pentru celălalt și au petrecut clipe romantice împreună.

Însă, acum, dragostea lor se transformă într-o aprigă rivalitate.

Catinca se va duce în casa băieților, dorind să bea o cafea cu Patrick. Însă, adevăratul motiv din spatele acestui gest este evident, concurenta vrând, de fapt, să stârnească gelozia lui Robert.

După ce tânăra îi cere voie camerei să intre în casa băieților, la Patrick, Robert va dori, la rândul său, să vină în casa fetelor.

Tânărul le va stârni curiozitatea Catincăi și lui Patrick, întrebându-se la ce fată intenționează să se ducă acesta.

Ajuns în casa fetelor, Robert se așează lângă Julia și Cristina. În timp ce Robert se află cealaltă încăpere, Mihaela și Catinca sunt în casa băieților, iar Julia și Cristina fac o mică glumă, spunând că: „Fetele tale sunt acolo”.

Această formă de tachinare îl deranjează pe Robert, care le va critica dur pe fete: „ Voi când glumiți aveți voie? Numai în glume, numai în bârfe, numai în aroganțe o ținem aici,

de aia nu sunt cupluri”.

Citește și: „Mihaela are ceva pentru Robert” Adelin, fostul concurent din Casa Iubirii, a dat cărțile pe față. Care este, de fapt, relația dintre Mihaela și Robert

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Robert îi va face mărturisiri surprinzătoare Cristinei

Imediat ce Robert le va răspunde, Julia se va retrage de lângă el, lăsându-l singur cu Cristina, căreia concurentul îi va dezvălui anumite acțiuni făcute de Radu, care o vizează în mod

direct.

Robert îi va aduce la cunoștință colegei sale faptul că Radu are două fețe și că acesta se preface foarte mult atunci când ea este de față: „Este un mincinos, înainte să vi în casă te bârfea și când ai venit a dat-o invers”.

Cristina nu pare să fie foarte afectată de ceea ce a aflat, arătându-se, mai mult, dezinteresată: „Da, Robert, dar acum n-ai venit să vorbim despre Radu”.

Ulterior, concurentul preferă să se întoarcă în casa băieților, întrucât nu mai poate suporta comportamentul concurentelor, pe care le consideră doar niște bârfitoare.

„Ce falsitate se respiră aici, jur. Ați venit decât să bârfiți și să vă bateți joc, nu să vă găsiți dragostea. N-ai cu cine”, va spune Robert în timp ce se îndreaptă spre casa băieților.

Citește și: Casa iubirii: Patrick a cunoscut-o pe Catinca și a învățat ceva: „Nu trebuie să judec omul după copertă!” Iată cum a reacționat Cristina și ce detalii neașteptate au ieșit la iveală