Casa iubirii: „Ce vrei, dacă ți le ceri?”. Doi concurenți din „Casa iubirii” își vor arunca vorbe dure! Nu ratați un nou episod de miercuri, 29 noiembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 nov 2023, 19:06

Doi concurenți se vor ataca mâine în „Casa iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, doi concurenți își vor arunca vorbe dure în competiție.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, doi concurenți din casa băieților își vor arunca ironii dure unul altuia.

Doi concurenți din „Casa iubirii” își vor arunca vorbe dure

Mâine, mai mulți concurenți vor sta de vorbă la masă în casa băieților. Este vorba despre Radu, Patrick, Adelin, Cosmin și Larisa.

La un moment dat, Radu îi va spune lui Cosmin că Robert a fost în stare să ajungă la fosta lui iubită, referindu-se la Catinca, dar Cosmin nu va putea ajunge la fosta iubită a lui Robert, respectiv Mihaela.

Citește și: Casa iubirii: Antoni, mărturisiri neașteptate despre ceea ce simte după revenirea Larisei în emisiune! „Sincer, am fost în stare totală de șoc!” Iată cum a reacționat Vlada și ce comentarii au lansat ceilalți concurenți

„La Catinca a ta a putut să ajungă, tu la Mihaela a lui nu”, va spune Radu, moment în care toată lumea va râde, inclusiv Cosmin.

„Dar nici nu vreau. Păi stai, că eu nici n-am încercat”, va spune Cosmin.

În casa fetelor, s-a instalat confuzia. Fetele se învârt de colo-colo, așteptând să vadă imagini din casa băieților, lucru pe care Julia îl va și cere.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1726/20366607/1/kguggg.jpg

„Maluma (n.r.: camera), ne dai, te rugăm, cadru? Că nu înțelegem ce se întâmplă”, va spune Julia.

Citește și: Casa iubirii: „Poate de aia Antoni vrea să se despartă de mine”. Vlada este cuprinsă de frică după întoarcerea Larisei în competiție! Concurenta nu este sigură de sentimentele lui Antoni

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1726/20366607/1/kihii.jpg

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Robert, atac dur la adresa lui Cosmin

Patrick și Adelin vor fi puși pe șotii pe seama lui Robert, glume la care tânărul nu va răspunde. Larisa va declara că de data aceasta își dorește foarte mult să rămână în „Casa iubirii”, declarație care a stârnit râsetele tuturor celor prezenți la masă.

„Eu fac cerere, vreau să rămân aici!”, va spune Larisa.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1726/20366607/1/jhkk.jpg

În timp ce pleacă de lângă masa băieților și se îndreaptă spre canapea, Robert va lansa un atac dur la adresa lui Cosmin.

„Decât de caterincă ești bun, dar să faci fericită o femeie?”, va spune Robert, adresându-se lui Cosmin.

„Păi, ce să faci măi frate dacă ți le ceri?”, va răspunde Cosmin, neafectat de ce spune colegul lui. 

Ajunsă înapoi în casa fetelor, Larisa se va pune lângă Mihaela la masă și îi va povesti ce s-a întâmplat la băieți. 

„Ce vorbe și-au dat băieții în partea cealaltă... mamă!”, va spune Larisa.

Despre ce este vorba și ce se va întâmpla mai departe aflați mâine, 29 noiembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!