”Casa iubirii”, cel mai așteptat reality show al momentului, se pregătește să-și deschidă porțile: ”Am construit această casă pe inima ta”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:45

”Casa iubirii”, cel mai așteptat reality show al momentului, se pregătește să-și deschidă porțile. Cel mai spectaculos platou de televiziune, destinat iubirii, se pregătește să-i primească pe cei care își caută perechea. 

”Casa iubirii”, cel mai nou format prezentat de Andreea Mantea, urmează să-și deschidă porțile. ”Casa iubirii”, un loc ieșit din obișnuit, în care dragostea își face loc în inimile concurenților care își caută perechea. Este locul în care se construiesc iubiri durabile.

”Casa iubirii”, construită pentru iubiri durabile

”Casa iubirii”, cel mai așteptat reality show al momentului, prezentat de Andreea Mantea, urmează să-și deschidă porțile pentru public.

Cei de acasa vor putea urmări un show cum nu a mai existat până acum. ”Casa iubirii”, un loc ieșit din obișnuit, în care iubirea își face loc în inimile concurenților. 

”Casa iubirii”, un reality cum nu a mai existat până acum în România, cu un platou de televiziune spectaculos, destinat iubirii, pregătit să-i primească pe cei care își caută perechea. Este construit pentru iubiri durabile.

Este perfect pentru confruntări pasionale, este adaptat pentru ca cei de acasă să poată vedea tot ce concurenți pot iubi. 

”Ca să se înfiripe, e nevoie doar de o privire, dar ca să se desvășoare, e nevoie de mai mult. Tocmai de aceea am construit această casă pe inima ta”, a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Andreea Mantea, imagini emoționante, în premieră, cu fiul ei! Ce surpriză i-a făcut David vedetei TV

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Casa iubirii”, cel mai spectaculos platou de televiziune

Concurenții care sunt în căutarea iubirii adevărate și de durată, sunt așteptați să-și găsească jumătatea în cel mai spectaculos cadru, destinat iubirii. Platoul este excepțional, nemaivăzut până acum în istoria reality show-urilor din România. Piscina impunătoare, decorurile spectaculoase, fiecare colț din ”Casa iubirii” este construit cu grijă și atenție la detalii. Este perfect pentru confruntări pasionale și adaptat ca tu să poți vedea tot ce ei pot iubi.

Cel mai așteptat reality show al momentului, ”Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, își va deschide porțile în curând, la Kanal D.

Citeste si: Bianca Comănici, sfat important pentru concurentele din Casa Iubirii! Andreea Mantea, dezvaluiri exclusive despre fetele din reality-show

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.